"Aeroflot" maija svētkos bez maksas pārvadās Lielā Tēvijas kara veterānus

© Sputnik / Михаил Воскресенский / Pāriet pie mediju bankasВетераны России, СНГ и стран Балтии на "Балу Победителей" в Центральном музее Великой Отечественной войны на Поклонной горе в Москве
Ветераны России, СНГ и стран Балтии на Балу Победителей в Центральном музее Великой Отечественной войны на Поклонной горе в Москве - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
No 3. līdz 12. maijam aviokompānija "Aeroflot" bez maksas pārvadās Lielā Tēvijas kara veterānus Krievijā, NVS valstīs, Baltijas valstīs un Gruzijā.

RĪGA, 23. aprīlis — Sputnik. Lielā Tēvijas kara veterāni un invalīdi no bijušajām PSRS republikām laikā no 3. līdz 12. maijam varēs bez maksas ceļot jebkurā maršrutā Krievijas robežās vai reisos starp punktiem Azerbaidžānā, Armēnijā, Baltkrievijā, Kirgīzijā, Kazahstānā, Uzbekistānā, Baltijas valstīs, Moldovā, Gruzijā un Krievijas Federācijā. Šo akciju "Aeroflot" organizē pēc tradīcijas, vēstīts kompānijas vietnē.

Tiesības uz bezmaksas biļetēm ir arī kādreizējiem nepilngadīgajiem koncentrācijas nometņu, geto un citu nacistu un viņu sabiedroto izveidotu piespiedu uzturēšanās vietu gūstekņiem. Katram akcijas dalībniekam ir tiesības noformēt bezmaksas braucienu vienam pavadonim.

Министерство обороны Российской Федерации - Sputnik Latvija
Publicēti unikāli dokumenti par cīņām Krimā Lielā Tēvijas kara gados

Kategorijas "Lielā Tēvijas kara dalībnieks" un "Lielā Tēvijas kara invalīds" veterāniem tiek dāvāta iespēja ceļot no punktiem Krievijā un punktiem NVS valstīs/Baltijā/Gruzijā uz punktiem vairākās Eiropas valstīs: Bulgārijā, Ungārijā, Vācijā, Polijā, Rumānijā, Serbijā, Horvātijā, Austrijā un Čehijā.

"Aeroflot" organizē akciju par godu Uzvaras dienai jau kopš 2001. gada. Šajā laikā tiesības noformēt bezmaksas biļetes izmantojuši aptuveni 90 tūkstoši cilvēku.

Ziņu lente
0