Latvijas Muitas dienests Krievijas pilsonim konfiscēja gandrīz 90 kilogramus hašiša

© Sputnik / Андрей Стенин / Pāriet pie mediju bankasИзъятые в ходе рейдов наркотики
Изъятые в ходе рейдов наркотики  - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu un muitas pārvaldes darbinieki konfiscēja 80 hašiša briketes, kuras tika atrastas Krievijas pilsoņa mašīnā ierīkotās slēptuvēs.

RĪGA, 27. marts – Sputnik. Saskaņā ar Valsts ieņēmumu dienesta datiem, narkotikas tika atrastas automašīnas skenēšanas laikā un ar dienesta suņa palīdzību. Kad bija radušās nopietnas aizdomas, ka mašīnā varētu atrasties aizliegtas vielas, to aizdzina uz padziļinātu apskati, kur noskaidrojās, ka mašīna aprīkota ar slēptuvēm. Viena atradās automašīnas salona aizmugurējā sienā: tur tika paslēptas 17 narkotiku briketes, kā tiek uzskatīts, ar hašišu, savukārt otra slēptuve atradās zem pasažiera un vadītāja sēdekļa, no turienes tika izvilktas vēl 63 briketes.

Kopumā muitnieki konfiscēja automašīnas vadītājam, kurš izrādījies Krievijas pilsonis (dzimis 1977. gadā), 80 briketes ar hašišu, kura masa sastādīja 87,55 kg.

Pret vīrieti ir iesākts kriminālprocess sakarā ar narkotisko vielu kontrabandas faktu lielos apmēros. Aizdomās turamais narkotiku kurjers aizturēts. Savukārt konfiscētās narkotikas tika nosūtītas ekspertīzei, kura apstiprināja, ka briketēs atradās hašišs.

Ziņu lente
0