Vienkārši un gaumīgi: kā sagaidīt Jauno gadu mājās

© Sycheva IrinaРождественский базар на Plaza Mayor в Мадриде
Рождественский базар на Plaza Mayor в Мадриде - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Jaunais gads mājās – tas nav iemesls sēdēt pie svētku galda vecā halātā vai izstaipītā T-kreklā. Par to, kā tērpties, sagaidot 2019. gadu, lasiet Sputnik padomus.

Izvēloties Jaungada tērpu, vienmēr īpašu uzmanību pievērsiet ērtībām un paturiet prātā, cik piemērots tas būs. Nav nekādu universālu tērpu Jaunā gada sagaidīšanai: klubā, kalnos, viesos vai mājās vienmēr būs savi noteikumi, atgādināja Sputnik Baltkrievija.

Ja gatavojaties ballītei mājās vai svinēsiet svētkus ģimenes lokā, nepaļaujieties uz šaurām garām kleitām vai neērtām augstpapēžu kurpēm.

Рождественский рынок на Домской площади в Риге - Sputnik Latvija
Kādu tērpu izvēlēties Jaungada ballītei

Jā, galveno aizejošā gada nakti ir ļoti patīkami sagaidīt jaunā tērpā, tāpēc noteikti ir vērts iegādāties Jaungada tērpu! Tas dāvās jums Jaungada atmosfēru un svētku noskaņojumu.

Taču nevajag noteikti tērēt pasakainas summas tērpam, kurš, iespējams, karāsies skapī līdz nākamajiem svētkiem. Palīgā jums var nākt plaša patēriņa preču veikali, bet retro cienītājiem – vecmāmiņas lāde. Starp citu, ja vēlaties pieglaimoties šī gada simbolam, varat izvēlēties dzelteno vai brūnu tērpu.

Izvēle un tendences

  • Viena no galvenajām aizejošā gada tendencēm - samts

Paskatieties, kādus modeļus piedāvā ekonomiskie zīmoli: samta pidžamas, vienkāršas kleitiņas un pat halāti. Šosezon zīmols Zara īpaši rūpīgi kopē savus populāros modeļus samtā. Nevērība un pidžamu stils – ziemas galvenās tendences.

Populāro kleitu ar lencītēm var apvienot ar vienkāršu T-kreklu vai plānu svīteri ar augstu apkakli, bet svētku akcentu panākt ar aksesuāriem vai dekoratīvo kosmētiku. Garš zīda halāts, vienkrāsains vai ar aplikāciju, padarīs tēlu oriģinālu un liks piemirst ierasto kleitu, kombinezonu vai bikses. Savukārt apavi ar plakanu pazoli dāvās glābiņu un dumpinieka imidžu.

  • Vēl viens Jaunā gada tēls – kombinezons ar platām bikšu starām

Pievērsiet uzmanību maksimāla garuma biksēm – tās vizuāli padara slaikāku un "izstiepj" siluetu. "Bezgalīgi garu" kāju efektu izdosies pastiprināt ar augstiem papēžiem vai apaviem uz platformas.

  • Džinsi un žakete – vienkārši un ļoti ērti

Ja kleitiņa ar lencītēm vai supermodernie samta halāti jums šķiet pārlieku ekstravaganti, pamēģiniet šo savaldīgo variantu. Komfortabls un neparasts risinājums – ikdienišķs T-krekls, mazliet nodeldēti džinsi un liela izmēra žakete.

  • Garā brīvajiem - svīteri

Vilnas un kašmira svīteri, ar augstu kaklu vai apaļu apkakli. Katrs var izvēlēties savējo: ar aplikāciju, lureksa diegiem vai vienkrāsains. "Omulīgo" imidžu apvienojiet ar plisētiem svārkiem, biksēm vai parastiem džinsiem.

Paturiet prātā: pats galvenais ir nepārcensties un nepārvērst Jaungada svētkus mājās par ikdienišķu vakaru.

Ziņu lente
0