Lietuvā veikalā Lidl saldējuma iepakojumā atrada žileti

CC BY 2.0 / Thomas Schlosser / EinkaufswagenЛоготип немецкой торговой сети Lidl
Логотип немецкой торговой сети Lidl - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Šobrīd notiek visas partijas pārbaude un tiek noskaidroti notikušā apstākļi.

RĪGA, 29. decembris – Sputnik. Paņevežas iedzīvotāja atradusi skūšanās žileti vaniļas saldējuma iepakojumā, kuru iegādājusies veikalā Lidl, vēsta Sputnik Lietuva ar atsauci uz LNK Žinios.

Kā vēsta Lietuvas medijs, sieviete pastāstīja par atradumu veikala darbiniekiem. Pēc viņas sacītā, bērns gandrīz sagriezās.

"Mēs esam apturējuši šī saldējuma pārdošanu, uzsākuši izmeklēšanu, esam saņēmuši no pircēja pašu svešķermeni. Šobrīd notiek pārbaude. Tāpat mēs pārbaudām citas šīs partijas pakas, skatāmies, vai tajās nav svešķermeņu. Pagaidām neko neesam atraduši," paziņoja Lidl Lietuva sabiedrisko attiecību menedžeris Valdas Lopjata.

Pēc viņa sacītā, nav zināms, kādā veidā svešķermenis varējis nokļūt saldējumā. Tāpat Lopjata izslēdz žiletes nokļūšanas varbūtību pakā ražošanas procesa laikā.

Tirdzniecības tīkls Lidl - Sputnik Latvija
Kur strādāt Latvijas iedzīvotājiem: Vācijas vēstnieks iesaka Lidl

Pēc viņa sacītā, tiks pārbaudītas citas notikušā versijas.

Iepriekš Lietuvas patērētāji paziņoja, ka atklājuši metāliskas adatas lielveikalu produktos, tostarp gaļā un banānos.

Sūdzības Valsts pārtikas un veterinārajā dienestā tika saņemtas no Šauļu, Marijampoles un Kauņas iedzīvotājiem. Iestādē izteica domu, ka adatas pārtikas produktos varēja nonākt jau pašos lielveikalos vai noliktavās.

Veikalu vadību aicināja uzmanīgāk un rūpīgāk sekot līdzi visiem posmiem, kuru iziet produkti, – no ievešanas līdz apmaksai kasē.

Ziņu lente
0