Kadirovs izpildīs trīs bērnu Ziemassvētku vēlēšanās

© Sputnik / Саид Царнаев / Pāriet pie mediju bankasГлава Чечни Рамзан Кадыров
Глава Чечни Рамзан Кадыров - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ja katrs, kurš spēj, padarītu laimīgu kaut vai vienu bērnu, miljoniem bērnu Jauno gadu sagaidītu ar smaidu, norādīja Čečenijas Republikas vadītājs.

RĪGA, 27. decembris – Sputnik. Čečenijas vadītājs Ramzans Kadirovs paziņoja, ka izpildīs trīs bērnu vēlēšanās, kuru atklātnes viņš izvēlējies uz Kremļa egles, un pauda pārliecību, ka katrs Kremļa viesis rīkosies tāpat, vēsta RIA Novosti.

Valsts padomes sēdes Brīvprātīgo sistēmas attīstīšanas jautājumos dalībniekiem piedāvāja izpildīt Krievijas bērnu vēlēšanās: Malahītu foajē un Aleksandra zālē uzstādītas divas egles, kurās karājas rotājumi ar sapņu vēstulēm, paziņoja iepriekš RIA Novosti.

Главная торговая улица Берлина – Курфюрстен штрассе в преддверии Рождества освещена множеством огней. - Sputnik Latvija
Viedoklis
Ziemassvētku nolaupītāja Grinča lomā izrādījušies vācu ierēdņi

"Ļoti patīkami redzēt Kremļa eglē atklātnes ar bērnu Jaungada vēlēšanām. Es nekavējoties devu rīkojumu izpildīt trīs bērnu sapņus. Viens lūdz ratiņus, otrs vēlas apmeklēt Maskavu, savukārt trešajam gribētos apmeklēt bērnu izklaides parku. Esmu pārliecināts, ka katrs Kremļa viesis rīkosies tāpat," - uzrakstīja Kadirovs sociālajos tīklos.

Viņš pastāstīja, ka Čečenijā šāda tradīcija tiek rīkota katru gadu: 2018. gadā tūkstošiem bērnu dāvanā saņēma datorus, viedtālruņus, bērnu rotaļlietas, velosipēdus, apģērbu, braucienu uz eglīti. Pēc Kadirova sacītā, analoģiski rīkojas arī republikas rajonos.

"Ja katrs, kurš spēj, darītu laimīgu kaut vai vienu bērnu, miljoniem bērnu sagaidītu Jauno gadu ar smaidu," - norādīja Čečenijas vadītājs.

Ziņu lente
0