Vieta, kur dzīvo bērnu sapņi: arī šogad durvis vaļā ver labdarības namiņš "Laima"

© Orkla Confectionery & Snacks LatvijaБлаготворительный домик Laima
Благотворительный домик Laima - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Par labestīgu Ziemassvētku tradīciju kļuvis iepriecināt bērnus no maznodrošinātām ģimenēm un izpildīt viņu lielākās vēlēšanās – arī šogad durvis vaļā vēris labdarības namiņš "Laima".

RĪGA, 27. novembris – Sputnik. jau septīto gadu pēc kārtas mēnesi pirms Ziemassvētkiem un Jaunā gada Vecrīgā atvērts labdarības namiņš "Laima".

Katrs apmeklētājs var iejusties burvja lomā un palīdzēt izpildīt bērnu sapņus no Latvijas maznodrošinātajām ģimenēm.

Saskaņā ar tradīciju, 26. novembrī "Laimas" namiņu apmeklēja Latvijas prezidenta sieva Iveta Vējone. Šogad prezidenta ģimene piepildīs piecu bērnu ģimenes sapni no Ogres novada.

© Orkla Confectionery & Snacks LatvijaConfectionery & Snacks Latvija valdes priekšsēdētājs Toms Didrihsons un Latvijas prezidenta sieva Iveta Vējone
Vieta, kur dzīvo bērnu sapņi: arī šogad durvis vaļā ver labdarības namiņš Laima - Sputnik Latvija
Confectionery & Snacks Latvija valdes priekšsēdētājs Toms Didrihsons un Latvijas prezidenta sieva Iveta Vējone

"Laimas" labdarības namiņš ir vieta, kurā virmo mīlestība, labestība un sirsnība. Šeit dzīvo bērnu sapnīši. Daudzu gadu laikā kopš mums ir šis namiņš sabiedrības sirds siltumu un atbalstu ir saņēmuši vairāk nekā pieci tūkstoši bērnu. Esmu pārliecināta, ka arī šogad mēs kopā varam piepildīt vēl daudzu bērniņu sapņus," pateica Iveta Vējone.

Projekta pastāvēšanas laikā "Laimas" namiņš palīdzēja īstenot vairāk nekā 5300 bērnu sapņus no maznodrošinātām ģimenēm. Šogad piepildīsies vēl 1500 bērnu lielākās vēlēšanās.

Jebkurš Latvijas iedzīvotājs vai viesis līdz 23. decembrim var izvēlēties vienu kartīti un sagatavot dāvanu, izpildot bērnu lielākās dāvanu vēlēšanās, par kuriem sapņots jau sen, jo šajos svētkos ģimenes pašas nevar tās atļauties. Tiek izvēlēta kartīte, reģistrēta sistēmā, un pēc tam projekta sponsors piecu dienu laikā tiek aicināts sagatavot dāvanu un nogādāt to "Laimas" namiņā, no kura tā dosies pie kartiņas autora.

© Orkla Confectionery & Snacks Latvijaartiņas labdarības namiņā "Laima"
Vieta, kur dzīvo bērnu sapņi: arī šogad durvis vaļā ver labdarības namiņš Laima - Sputnik Latvija
artiņas labdarības namiņā "Laima"

Labdarības namiņš "Laima" gaidīs visus gribētājus katru dienu no plkst. 10:00 līdz 20:00.

Bērnu kartiņās norādīto vēlēšanos ir daudz, un tās ir visdažādākās, sākot no tādām pirmās nepieciešamības lietām kā apģērbs, apavi, redzes korekcijas brilles, un beidzot ar dāvanām, kuras palīdzēs bērnam attīstīt viņa dotības un kvalitatīvi pavadīt brīvo laiku, piemēram, velosipēdi, muzikālie instrumenti, spēles, kā arī daudzas citas mīļas vēlēšanās.

Jau otro gadu pēc kārtas labdarības namiņu "Laima" iespējams apmeklēt virtuāli – mājaslapā www.laimasnamins.lv, taču sarūpētā dāvana vienalga būs jāatnes pašam "Laimas" namiņam.

Ziņu lente
0