Vējonis, Kučinskis, Rinkēvičs un Porošenko vēlas, lai Latvija nekad neizzūd

© Sputnik / Sergey MelkonovСкульптура Милды с тремя звездами на Памятнике Свободы
Скульптура Милды с тремя звездами на Памятнике Свободы - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Twitter plīst pušu no apsveikumiem: Latvijas augstākās amatpersonas vēl Latvijai uzplaukumu, viņiem pievienojas ukraiņu līderis Petro Porošenko.

RĪGA, 19. novembris – Sputnik. Latvijas augstākā vadība sociālajā tīklā Twitter sveic valsti simtgadē, vēsta Mixnews.lv.

Prezidents Raimonds Vējonis, kurš svētdien pats personīgi uzrunāja pilsoņus, novēlēja latviešiem nosvinēt simtgadi ar ticību un mīlestību pret tautu un valsti.

"Svinēsim mūsu valsts simtgadi ar ticību un mīlestību par mūsu tautu un mūsu Latviju!" uzrakstīja Vējonis.

​Premjerministrs Māris Kučinskis valdības vārdā nolēma neatpalikt un pat nedaudz pārspēja to, publicējot savu apsveikumu svētku kartiņā ar Brīvības pieminekļa attēlu.

"Latvija nekad nezudīs, ja mēs ticēsim sev un tām vērtībām, kuras tika deklarētas pirms simts gadiem. Daudz laimes Latvijai un visiem, kuriem tā ir sirdī!" parakstīja elektronisko atklātni premjers.

​Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs savā Twitter profilā novēlēja latviešiem spēkus tam, lai sargātu un veidotu brīvu un demokrātisku Latviju, neaizmirstot par iepriekšējo gadu pieredzi.

"Lai mums spēks savu brīvo un demokrātisko Latviju sargāt un veidot ik dienu! Lai gudri un ar pārliecību veidojam savu nākotni, smeļoties pieredzi pagātnē! To vēlu mums un Latvijai nākamajā simtgadē! Laimīgu 100. dzimšanas dienu, Latvija!" uzrakstīja Rinkēvičs.

​Savukārt Rīgas mērs Nils Ušakovs savā Facebook lapā publicēja interesantu projektu – video, kur 100 rīdzinieki sveic Latviju jubilejā un atstāj savus novēlējumus.

Izņemot Latvijas vadību, paust savas jūtas pret valsti steidza Ukrainas prezidents Petro Porošenko. Viņš savā un visas ukraiņu tautas vārdā novēlēja Latvijai mieru un uzplaukumu, savukārt tiem, kas tajā dzīvo, – laimi un labklājību.

"Ukrainas tauta un es personīgi sveicam Latvijas tautu Latvijas Republikas proklamēšanas 100. gadadienā! Novēlu Jūsu valstij mieru un uzplaukumu, savukārt draudzīgajai Latvijas tautai – laimi un labklājību!" uzrakstīja Porošenko apsveikumā. Savu publikāciju ukraiņu līderis papildināja ar krāsainu atklātni ar Brīvības pieminekļa attēlu.

Ziņu lente
0