Politika

"No sirds Latvijai" padzinusi "motorzāģa reklāmas" autoru

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Neviennozīmīgā reklāma nepalīdzēja partijai "No sirds Latvijai" iekļūt Saeimā, un idejas autoru izslēdza no partijas.

RĪGA, 26. oktobris -Sputnik. Partija "No sirds Latvijai" (NSL) izslēdza no savu locekļu saraksta valdes locekli Normundu Grostiņu pa priekšvēlēšanu attēlu sēriju, kuros partijas līdere Ingūna Sudraba tika attēlota ar zāģi rokās, vēsta Mixnews.lv.

Pēc Grostiņa sacītā, Sudraba un NSL valde ceturtdien izslēdza viņu no partijas bez jebkādiem brīdinājumiem. Šāds lēmums tika pieņemts pēc tam, kad partiju sāka asi kritizēt sakarā ar priekšvēlēšanu reklāmu, kā arī dēļ tā, ka šis solis netika saskaņots ar partijas valdi.

Dažas dienas pirms 13. Saeimas vēlēšanām NSL oficiālajā Facebook lapā tika publicēta attēlu sērija, kura aicināja Latvijas iedzīvotājus atnākt uz vēlēšanām. Tajos tika attēlota Ingūna Sudraba ar motorzāģi rokās.

"Cilvēki dalās divās daļā…Tādi, kas iet vēlēt, un tādi, kas neiet un vēlāk sūdzas. EJ VĒLĒT!" teica uzraksts uz attēliem.

Šī priekšvēlēšanu aģitācija izraisīja kritiku potenciālo vēlētāju vidū, taču pati Sudraba intervijā radio Baltkom aizstāvēja reklāmu, kuru, pēc viņas sacītā, izdomāja partijas locekļi.

"Nekādus marketologus mēs nenolīgām. Savācāmies kopā un izdomājām. Šodien cilvēki nelasa un neanalizē, publika jāuzrunā ar spilgtiem attēliem," pateica Sudraba.

Pēc vēlēšanu rezultātiem, NSL neiekļuva 13. Saeimā, iegūstot vien 0,84% vēlētāju balsu.

Ziņu lente
0