Mācās Anglijā, savukārt Latviju brauc pārstāvēt uz Ķīnu: latviete konkursā Miss World

© Pixabay / klimkinŠahs
Šahs - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kļuvis zināms meitenes vārds, kura kļūs par Latvijas seju pasaules skaistuma konkursā Miss World 2018 Ķīnā.

RĪGA, 26. oktobris – Sputnik. Ikgadējais skaistuma konkurss Miss World notiks 8. decembrī Ķīnas tropiskajā piejūras kūrortā Sanja, kurš atrodas Hainaņas salas pašos dienvidos.

Latviju konkursā pārstāvēs "Miss Latvija 2016" uzvarētāja Daniela Gods-Romanovska.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Still can’t believe it! Thank you all for your support and motivation!! ❤️🇱🇻

Публикация от Daniela GR (@danielagods)

Jāatzīmē, ka jau ne pirmo reizi Latvija sūta uz Miss World skaistuma karalieni, kura šo titulu izcīnījusi iepriekš. Tā jau bija noticis 2004. gadā, kad Latviju konkursā pārstāvēja Līga Meinarte.

Taču nevar sacīt, ka Gods-Romanovska pēc 2016. gada bijusi tālu no skaistuma konkursiem. 2017. gadā meitene pārstāvēja Latviju konkursā World Miss University, kura viņa ieguva vice-miss titulu.

Konkursa dalībniece, kura šogad dosies pārstāvēt Latviju Ķīnā, ir Rīgas Angļu ģimnāzijas absolvente. Tāpat viņa mācījusies Franču licejā, savukārt augstāko izglītību viņa tagad apgūst specialitātē "Politika un starptautiskās attiecības" Lielbritānijā.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Had a chance to be part of something incredibly beautiful and elegant @balticballriga

Публикация от Daniela GR (@danielagods)

Skaistuma konkursa oficiālajā mājaslapā tiek ziņots, ka konkursa dalībniece no Latvijas sapņo nākotnē ieņemt ANO ģenerālsekretāra krēslu.

Meitene aizraujas ar tenisu, jāšanu uz zirga un zīmēšanu. Savukārt no muzikālajiem skaņdarbiem viņai visvairāk patīk Ludviga Bēthovena "Mēness sonāte".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Giving is not just about making a donation it is about making a difference ❤️ #worldmissuniversity

Публикация от Daniela GR (@danielagods)

Kopā ar latvieti par galveno kroni cīnīsies 119 valstu pārstāves. Šogad konkurss Miss World kļūs par 68. Pirmo reizi šī daiļavu sacensība notika 1951. gadā Lielbritānijā. Sākumā tajā piedalījās tikai pieaicinātas modeles, pēc izveidojās sava veida atlases sistēma.

Sacensības notiek sekojošā veidā: pusfinālā dalībnieču vidū tiek rīkoti daži konkursi. Katra posma uzvarētāja iziet finālā. Tālāk no 10 pusfinālistēm tiek izvēlētas 5 skaistākās meitenes fināla defilē vakarkleitās no labākajiem britu modes namiem. Par karalieni kļūst viena no šī piecinieka.

Ziņu lente
0