Jaungada atpūta Latvijā nekļuva Krievijas iedzīvotājiem par visizdevīgāko

© Sputnik / Sergey MelkonovJaunais gads Rīgā
Jaunais gads Rīgā - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Jaungada brīvdienas Rīgā pēc izmaksām apsteigušas ceļojumu uz Bulgāriju.

RĪGA, 11. oktobris — Sputnik. OneTwoTrip serviss sastādīja Krievijas tūristiem pieejamāko valstu reitingu Jaungada brīvdienām.

Kā vēsta "RIA Turizm", analītiķi salīdzināja minimālo tūru pakešu cenas divām personām visos pieejamajos galamērķos ar izlidošanu no Maskavas 29. decembrī un atgriešanos 5. janvārī ar patstāvīgi saplānotās atpūtas cenu 50 ziemas periodā populārākajos galamērķos.

Стоянка такси в аэропорту Рига - Sputnik Latvija
"Lidostā atgriezušies deviņdesmitie": iedzīvotāji sašutuši par taksometru vadītāju patvaļu

Patstāvīgā ceļojuma vērtībā tika iekļauta minimālā lidojuma cena divām personām tajos pašos datumos un uzturēšanās viesnīcā ar personīgo vannas istabu. Hosteļi, apartamenti un citi naktsmītnes veidi netika izskatīti.

Jaungada brīvdienu pavadīšana ārzemēs Krievijas iedzīvotājiem vislētāk izmaksās Bulgārijā. Minimālā nedēļas ceļojuma cena uz šo valsti sastāda 32,4 tūkstošus rubļu (apmēram 425 eiro). Patstāvīgs brauciens uz Rīgu nonāca reitinga otrajā pozīcijā. Jaunā gada sagaidīšana ar Latviju Krievijas pārim izmaksās 48 690 rubļu (apmēram 640 eiro). Trešajā vietā — patstāvīgs ceļojums uz Poliju, kurš izmaksās 49,4 tūkstošus rubļu (jeb 648 eiro).

Turklāt pieejamāko Jaungada galamērķu reitingā iekļuva Turcija, Kipra un Grieķija. Kā norāda analītiķi, aizlidot uz Turciju un Kipru no Maskavas pašiem izmaksās lētāk, nekā iegādāties organizētu tūri.    

Ziņu lente
0