Izsludināts atlašu sākums bērnu vokālā konkursa "Tu esi super!" trešajai sezonai

© Пиар НТВУчастник международного конкурса "Ты супер!" Артем Семенов
Участник международного конкурса Ты супер! Артем Семенов - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Atlases princips paliek nemainīgs: par dalībniekiem varēs kļūt bērni no audžuģimenēm, internātskolu un bērnunamu audzēkņi.

RĪGA, 9. oktobris – Sputnik. Telekanāls NTV un Starptautiskā informācija aģentūra Sputnik paziņo par trešās sezonas atlašu sākumu dalībai starptautiskajā bērnu vokālajā konkursā "Tu esi super!".

Участник проекта Ты супер! Танцы Эдгарс Гропе - Sputnik Latvija
Edgars Grope Maskavā: talantīgs bezkauņa

Projektā var piedalīties talantīgi bērni, kuriem piemīt labas vokālas prasmes un kuri dzīvo bērnunamos, audžuģimenēs un aizbildņu ģimenēs, kā arī bērni, kuri ģimenes grūtību apsvērumu dēļ uzturas internātskolās.

Bērnu vokālā konkursa "Tu esi super!" atlases princips paliks tāds pats, kā iepriekšējās sezonās: par dalībniekiem varēs kļūt bērni no audžuģimenēm, internātskolu un bērnunamu audzēkņi vecumā no 7 līdz 18 gadiem no visām Krievijas un NVS valstu pilsētām. Dalībniekus izvēlēsies atlases kārtā.

Lai piedalītos atlasē, uz elektronisko adresi info@sputniknewslv.com Sputnik Latvija redakcijai jānosūta:

1. videoieraksts, kurā atlases dalībnieks stādās priekšā (vārds un uzvārds, vecums, pilsēta un statuss: dzīvoju bērnunamā/internātā/audžuģimenē/ar aizbildņiem) un dažus bērna uzstāšanās ierakstus. Var atsūtīt uzstāšanās ierakstus, nofilmētos konkursu laikā.

2. aizpildīts pieteikums.

Pirmās atlases kārtas rezultāti kļūs zināmi 2019. gada ziemā.

Ziņu lente
0