Bruņotā uzbrukumā Aizputes novadā ievainoti trīs cilvēki

© Sputnik / Sergey MelkonovPistole Sig Sauer
Pistole Sig Sauer - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Policija uzskata bruņotu uzbrukumu ārstniecības iestādē par pasūtījuma slepkavības mēģinājumu.

RĪGA, 1. oktobris — Sputnik. Svētdien, gaišā dienas vidū Aizputes novada Lažas pagastā privātā ārstniecības iestādē trīs cilvēki guvuši šāvienu ievainojumus, vēsta TVNet.

Apšaude notika viesu namā, ievainoti trīs cilvēki. Saskaņā ar sākotnējo informāciju, ievainojumi, kurus guvuši cilvēki, nav dzīvībai bīstami. Cietušo vecumu un dzimumu policija nevarēja precizēt. Nav informācijas arī par pašu šāvēju.

Valsts policijas pārstāve Ilze Jurēvica nevarēja apstiprināt aģentūras LETA rīcībā esošo informāciju, ka apšaude notikusi svara korekcijas centrā Vitality Academy Aizputes novada Lejasraķos.

Kā vēsta Latvijas Televīzija ar atsauci uz Valsts policijas Kurzemes reģionālās pārvaldes Kriminālpolicijas priekšnieku Rimantu Kārkliņu, uzbrukums varētu būt pasūtījuma slepkavības mēģinājums. Šāva uz cilvēkiem, kuri atradās mašīnā, un tas ļauj uzskatīt, ka tieši viņi bijuši uzbrukuma mērķis.

Uzsākts kriminālprocess sakarā ar slepkavības mēģinājuma faktu. Kārtības sargi turpina darbu notikuma vietā. Policija lūdz atsaukties visus, kas varētu palīdzēt izmeklēšanai.    

Ziņu lente
0