Dod lidmašīnai vārdu: airBaltic apkopojusi akcijas provizoriskos rezultātus

© Sputnik / Sergey MelkonovAirbus A220-300, airBaltic
Airbus A220-300, airBaltic - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Balsu skaitīšanas rezultāti pagaidām pārsteidz pašu Latvijas aviokompāniju.

RĪGA, 18. septembris — Sputnik. Latvijas kompānija airBaltic apkopojusi Latvijas simtajai gadskārtai veltītās akcijas provizoriskos rezultātus un pati bijusi pārsteigta par rezultātiem.

​"Pirmā balsošanas nedēļa ir paskrējusi ļoti ātri un esam patīkami pārsteigti par aktivitāti. Un lūk, šīs ir Top 14 pilsētas šodien! Bet viss vēl var mainīties — balso katru dienu līdz pat piektdienai, 21. septembrim 10:00 no rīta," — teikts aviokompānijas paziņojumā Twitter.

Международный аэропорт Рига - Sputnik Latvija
Lidosta "Rīga" ieņēmusi otro vietu Eiropā pēc izaugsmes tempa

Pirms nedēļas airBaltic izsludināja akciju, pēc kuras rezultātiem 14 jaunās lidmašīnas Airbus A220-300 tiks nosauktas par godu Latvijas pilsētām. Sākumā līdera vietu ieņēma Liepāka. Provizoriskie rezultāti liecina, ka patlaban līdera vietās ir Cēsis, Valmiera un Alūksne. Rīga pagaidām ierindojusies vien astotajā vietā, Liepāja — devītajā. Balsot iespējams īpaši šim nolūkam izveidotā vietnē

Līdz 2019. gada nogalei airBaltic plāno papildināt savu Airbus A220-300 floti līdz 20 lidmašīnām. To vidējais vecums aviokompānijas flotē būs tikai divi gadi, un airBaltic rīcībā būs viena no jaunākajām flotēm Eiropā.    

Ziņu lente
0