Video

Lielāks, nekā Trampam: Putina limuzīnu parādīja Maskavas Starptautiskajā autosalonā

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Galvaspilsētas izstāžu centrā "Krokus Ekspo" startēja Maskavas Starptautiskais automobiļu salons (MSAS 2018).

Uzreiz pēc oficiālās atklāšanas notika Krievijas luksus zīmola Aurus automobiļu pasaules pirmizrāde, kuri izstrādāti Centrālajā Zinātniski-pētnieciskajā automobiļu un automotoru institūtā "NAMI" "Kortežs" projekta ietvaros. Publikai prezentēja sedanu un limuzīnu Aurus Senat.

Pēc Rūpniecības un tirdzniecības ministrijas vadītāja Denisa Manturova sacītā, Krievijas prezidenta Vladimira Putina limuzīns Aurus pārspēj Amerikas līdera Donalda Trampa "Kadiljaku" vairākos rādītājos, tostarp, pēc garuma un izmēra. "ASV tā nav sērijveida mašīna, tā ir radīta uz smagās platformas bāzes, mums tā ir sērijveida mašīna. Tas nozīmē, ka mēs pašā sākumā taisījām projektu kā sērijveida bruņumašīnu," pateica ministrs prezentācijas laikā. Ņemot vērā to, ka par vienu no projekta partneriem kļuva kompānija no Apvienotajiem Arābu Emirātiem, pats pirmais pircējs būs Tuvajos Austrumos," piebilda Deniss Manturovs.

Autosalonā luksus automobiļa radītāji plāno uzsākt potenciālo klientu pasūtījumu pieņemšanu, savukārt pārdošanas uzsākšana paredzēta 2019. gada sākumā. Gadā plānots pārdod apmēram 50-70 mašīnas.    

Ziņu lente
0