Lidl tīkla veikals varētu parādīties arī Sarkandaugavā

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Rīgā Lidl grasās atvērt sešus veikalus: Zolitūdē, Imantā, Mežciemā, Pļavniekos, Lubāna tirgus vietā, Purvciemā un Sarkandaugavā.

RĪGA, 24. augusts — Sputnik. Tirdzniecības tīkls Lidl, spriežot pēc visa, plāno atvērt Rīgā sešus veikalu, vēsta Smartlatvia.lv.

Rīgas pilsētas Būvvalde ceturtdien, 23. augustā, apstiprināja veikala celtniecības projektu Duntes ielā 25, netālu no Sarkandaugavas. Šis zemesgabals kādreiz jau bija piederējis Lidl — kompānija grasījās atvērt veikalus Latvijā vēl pirms 2008. gada krīzes. Savukārt šobrīd, saskaņā ar Zemesgrāmatas datiem, Lidl Latvija iegādājusies zemi no TKM Latvija. Šobrīd Duntes ielā 25 ir tukša pļava pretī Maxima veikalam un gandrīz kilometra attālumā no tirdniecības centra Sky & More.

Логотип немецкой торговой сети Lidl - Sputnik Latvija
Rimi Latvia vadītājs uzskata, ka Latvijas iedzīvotāji veidos rindas Lidl veikalos

Tādējādi var izteikt pieņēmumu, ka Rīgā Lidl grasās atvērt sešus veikalus: Zolitūdē, Anniņmuižas ielā 8a, Imantā, Anniņmuižas bulvārī 77, Mežciemā, Sergeja Eizenšteina ielā 81, Pļavniekos, Lubāna tirgus vietā, Purvciemā, Dzelzavas ielā 75b, un Sarkandaugavā.

Turklāt tīklam ir veikalu celtniecības plāni arī citās Latvijas pilsētās: ar Lidl kompānijām saistīti pārstāvji tikās ar Liepājas, Jūrmalas, Jēkabpils, Daugavpils, Rēzeknes un Tukuma pašvaldību.

Ienākot Lietuvā 2016. gadā, kompānija Lidl atvēra vienlaikus piecpadsmit tirdzniecības centrus desmit lielākajās valsts pilsētās: piecus Viļņā, divus Kauņā un pa vienam Klaipēdā, Šauļos, Alītā,  Marijampolē, Ķēdaiņos, Telšos, Kretingā un Mažeiķos.    

Ziņu lente
0