Reklāmas kampaņa "Viļņa – Eiropas G punkts" var samulsināt Romas pāvestu

© Sputnik / Сергей Гунеев / Pāriet pie mediju bankasRomas pāvests Francisks
Romas pāvests Francisks - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Viļņas mērija nav izvēlējusies piemērotāko laiku huligāniskai reklāmas kampaņai – tā notiks Romas pāvesta vizītes priekšvakarā.

RĪGA, 9. augusts — Sputnik. Lietuvas premjerministrs Sauļus Skvernelis nolēmis aizstāvēt reklāmas kampaņu "Viļņa — Eiropas G punkts", vēsta Sputnik Lietuva.

"Man šķiet, izraudzīta dīvaina reklāmas metode, taču morāles normas, manuprāt, nav pārkāptas," — premjers pauda intervijā radio LRT.

Tomēr politiķis atzīmēja, ka marketologiem vajadzēja saskaņot laiku šādas reklāmas kampaņas organizēšanai, jo septembrī Baltijas turnejas ietvaros valsti apmeklēs Romas pāvests Francisks. Iepriekš valdība lūdza Viļņas administrāciju sākt kampaņu pēc pontifika vizītes noslēguma.

Реклама Вильнюса - Sputnik Latvija
Lietuva uzsākusi reklāmas kampaņu "Viļņa – Eiropas G punkts" aiz valsts robežām

Iepriekš Lietuvas Katoļu baznīca iebilda pret šādu reklāmu. Pēc tās domām, šāda propaganda Viļņai rada seksa tūrisma centra imidžu. Pie katoļu baznīcas pieder 75% Lietuvas iedzīvotāju.

Reklāmas kampaņu "Viļņa — Eiropas G punkts" izstrādājuši Lietuvas reklāmas skolas Atomic Garden student Jurģis Ramanausks un Skaiste Kurinaite. Viņi pavadīja reklāmu ar lozungu "Neviens nezina, kur tas ir, taču, kad atrasts, ir lieliski".

"Galvenā ideja ir tā, ka tikai retais zina, kur atrodas Viļņa, taču, kad ierodas, visi ir ļoti apmierināti un burtiski iemīļo to. Kad runa ir par vietu, par ko neviens nezina, taču visi ir apmierināti, kad to atrod, G punkta ideja parādās pati no sevis," — pastāstīja Ramanausks.

Kampaņa notiks internetā. Tās mērķis — ieinteresēt Eiropas iedzīvotājus par iespēju apmeklēt Viļņu. Kampaņas laikā  reklāmkarogi un video klipi tiks publicēti īpaša tīmekļa vietnē. Tās apmeklētājiem būs iespējams uzspēlēt spēli: pēc atbildēm uz dažiem jautājumiem katrs saņems individuāli izveidotu Viļņas karti ar vietām, ko viņam būs interesanti apskatīt.     

Ziņu lente
0