Florbola sacensībās sakāvušies "Saskaņas" un "Nacionālā bloka" deputāti

CC0 / pixabay / Florbols
Florbols - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Partija "Saskaņa" sniegusi skaidrojumu, kāpēc partijas deputāts Carnikavā piekāvis Nacionālās apvienības deputātu.

RĪGA, 1. augusts — Sputnik. Florbola mača laikā Carnikavā sportisks konflikts izvērsies politiskā, pēc tam nonācis līdz kautiņam.

Florbols ir vasaras hokeja paveids, ko spēlē nevis uz ledus, bet gan uz grīdas. Noskaidrojies, ka arī šajā sporta veidā gadās tikpat vērienīgi kautiņi kā NHL, it īpaši, ja pa vidu iejaucas politika.

"Dārgie draugi, diemžēl pienācis mirklis, kad arī par tādām lietām skaļi jārunā, redzot, kādi cilvēki ir mūsu vidū. Jautājums ir tikai viens — kas būtu jādara deputātam, kurš, vērojot florbola spēli, nespēja savaldīt savas emocijas, metās laukumā un brutāli piekāva vienu no spēlētājiem visu skatītāju un, pats galvenais, savu un visu citu bērnu klātbūtnē!?

Jā, tas ir visiem zināms Carnikavas novada domes deputāts," — pavēstīja Carnikavas domes priekšsēdētāja Daiga Jurevica (Latvijas Zemnieku savienība) savā lapā Facebook.

Komentāros Jurevica atklāja deputāta vārdu un publicēja viņa fotogrāfiju no notikuma vietas. Izrādījās, ka kauslis ir Jānis Leja ("Saskaņa").

Tomēr partija "Saskaņa" pastāstīja, ka situācija nav tik vienkārša — Leja aizstāvējis savu dēlu, kam spēles laikā uzbrucis Carnikavas domes deputāts Gatis Miglāns ("Visu Latvijai") ar biedru.

"Tagad Valsts policijā ir iesniegts iesniegums par uzbrukumu bērniem, tāpēc gaidīsim jaunumus no drošības iestādēm," — informēja partija savā Facebook.

Viedokli par konfliktu paudis arī Rīgas mērs Nils Ušakovs.

"Man šķiet, ka Jānis rīkojās pareizi!" — viņš uzrakstīja savā Facebook.

"Nacionālā apvienība" vēl nav reaģējusi uz šo situāciju.    

Ziņu lente
0