Kļuvušas zināmas gaidāmās Putina un Trampa tikšanās detaļas

© Sputnik / Михаил Климентьев / Pāriet pie mediju bankasVladimirs Putins un Donalds Tramps
Vladimirs Putins un Donalds Tramps - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pirmdien notiks pirmā pilnvērtīga Putina un Trampa tikšanās ārpus daudzpusīgajiem starptautiskajiem forumiem.

RĪGA, 14. jūlijs — Sputnik. Krievijas un ASV prezidentu Vladimira Putina un Donalda Trampa saruna tikšanās laikā Helsinkos ilgs apmēram trīs stundas, vēsta RIA Novosti ar atsauci uz pasākumu sarakstu, kurš publicēts  samita mobilajā aplikācijā HELSINKI2018.

Gaidāms, ka Putina un Trampa slēgtā tikšanās sāksies plkst 13:15, savukārt Krievijas līdera un Somijas prezidenta Sauli Nīnistes pārrunas startēs plkst. 16:30. Tramps un Nīniste tiksies no plkst. 7:00 līdz 10:00.

Президент РФ Владимир Путин и президент США Дональд Трамп в саммите АТЭС - Sputnik Latvija
Putina un Trampa tikšanās dēļ Somija plāno ieviest robežu kontroli

Pirmdien notiks pirmā pilnvērtīga Putina un Trampa tikšanās ārpus daudzpusīgajiem starptautiskajiem forumiem. Plānots, ka samits notiks prezidenta pilī Somijas galvaspilsētas centrā.

Pēc Krievijas prezidenta palīga Jurija Ušakova sacītā, sākumā Putins un Tramps veiks pārrunas tulkotāju klātbūtnē, pēc tam viņi parunās darba pusdienu formātā, kurās tiks uzaicināti daži delegāciju locekļi, pēc tam viņi sarīkos savstarpēju preses konferenci.

Par tikšanās galveno tematu kļūs esošā lietu kārtība Krievijas un Amerikas attiecībās un to attīstības perspektīvas. Tāpat prezidenti apspriedīs vairākas starptautiskās problēmas.    

Ziņu lente
0