Futbola fans kaunina britu medijus pēc brauciena uz Krieviju

© AFP 2023Futbola fani no Anglijas
Futbola fani no Anglijas - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pirms pasaules čempionāta fubola britu mediji publicēja virkni materiālu par grūtībām, ar kurām ārvalstu līdzjutēji varot sastapties Krievijā, un aicināja britus uz Krieviju nebraukt.

RĪGA, 1. jūlijs — Sputnik. Anglijas izlases līdzjutējs Mets Meiberijs atgriezies mājās no Krievijas, kur norit pasaules čempionāts futbolā un savā lapā Twitter asi kritizēja britu medijus, vēsta RIA Novosti.

​"Esmu atgriezies dzīvs pēc divām Krievijā pavadītām nedēļām. Man nav uzbrukuši asinskāri huligāni, nav apēdis lācis, neesmu saindēts un nogalināts. Britu medijiem vajadzētu kaunēties par acīmredzamo propagandu pret Krievijas iedzīvotājiem. Vienreizēji jauka valsts," — paziņoja fans.

Pirms pasaules čempionāta fubola britu mediji publicēja virkni materiālu par grūtībām, ar kurām ārvalstu līdzjutēji varot sastapties Krievijā, un aicināja Apvienotās Karalistes valsspiederīgos uz Krieviju nebraukt. Taču, pretēji dažnedažādām ziņām, briti Krievijā jutās lieliski.

Futbola fani no Anglijas un Beļģijas brāļojās pēc mača Kaļiņingradā - Sputnik Latvija
Video
Futbola fani no Anglijas un Beļģijas brāļojās pēc mača Kaļiņingradā

Britu avīze The Independent paziņoja, ka Apvienotās Karalistes policija atzinusies: bažas par iespējamiem kautiņiem starp Anglijas izlases faniem un "krievu huligāniem" izrādījušās nepamatotas.

Savukārt britu izdevums Guardian atzina, ka līdzjutēji, kuri apmeklēja mundiāli, mājās atgriezīsies ar jaukām atmiņām un gluži citu viedokli par valsti, kas šogad uzņēma čempionātu.

Ceturtdien Anglijas izlases futbolisti Kaļiņingradā piekāpās Beļģijas komandai čempionāta grupas posma noslēguma mačā ar rezultātu 1:0. Turnīra 1/8 fināla angļi tiksies ar Kolumbijas komandu. Mačs notiks 3. jūlijā "Spartaka" stadionā Maskavā.    

Ziņu lente
0