Starpvaldību komisiju ar Latviju tagad vadīs jaunais Krievijas transporta ministrs

© Sputnik / Сергей Гунеев / Pāriet pie mediju bankasKrievijas Transporta ministrijas vadītājs Jevgenijs Dītrihs
Krievijas Transporta ministrijas vadītājs Jevgenijs Dītrihs - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sekojošās Krievijas un Latvijas starpvaldību komisijas sēdes kopā ar Latvijas satiksmes ministru Uldi Auguli vadīs jaunais Krievijas Transporta ministrijas vadītājs Jevgenijs Dītrihs.

RĪGA, 26. jūnijs — Sputnik. Krievijas premjerministrs Dmitrijs Medvedevs norīkoja Krievijas transporta ministru Jevgeniju Dītrihu par līdzpriekšsēdētāju starpvaldību komisijās, tostarp, ar Latviju, atbrīvojot no šiem pienākumiem bijušo Transporta ministrijas vadītāju Maksimu Sokolovu. Attiecīgs rīkojums publicēts oficiālajā tiesiskās informācijas portālā.

Pirmais kombinētais konteineru vilciens, kas tranzītā šķērsoja Kaļiņingradas apgabalu no Eiropas uz Ķīnu - Sputnik Latvija
Tūkstošais vilciens no Ķīnas – Krievijas, Baltkrievijas, Lietuvas un Kazahstānas panākumi

"Apstiprināt Krievijas Federācijas transporta ministru Dītrihu Jevgeniju par Krievijas ekonomiskās sadarbības starpvaldību komisijas daļu starp Krievijas Federāciju un Armēnijas Republiku, apvienotās Krievijas un Grieķijas ekonomiskās, rūpniecības uz zinātniski-tehniskās sadarbības komisijas, Krievijas un Latvijas starpvaldību ekonomiskās, zinātniski-tehniskās, humanitārās un kultūras sadarbības komisijas un Krievijas un Polijas starpvaldību ekonomiskās sadarbības komisijas priekšsēdētāju, atbrīvojot no šiem pienākumiem Sokolovu Maksimu," teikts dokumentā.

Jevgenijs Dītrihs sāka vadīt Transporta ministriju šī gada maijā, pēc valdības jaunā sastāva pasludināšanas. Līdz šim viņš ieņēma Krievijas transporta ministra pirmā vietnieka amatu.

Krievijas un Latvijas starpvaldību komisijas darbs tika atjaunots 2017. gadā pēc četrus gadus ilgā pārtraukuma pēc Maksima Skolova un Latvijas satiksmes ministra Ulda Auguļa iniciatīvas.    

Ziņu lente
0