Ap 20 cilvēkiem cietuši CSN velosacīkšu laikā Beļģijā

© pixabayКража велосипеда
Кража велосипеда - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sieviete ar trim bērniem automobiļa salonā pēkšņi nolēma apgriezties sacīkšu braucēju priekšā, tas noveda pie sportistu masveida nokrišanas.

RĪGA, 18. jūnijs – Sputnik. Beļģijā velosacīkšu laikā dažādas smaguma pakāpes ievainojumus guvuši vismaz 20 velosipēdisti pēc tam, kad ietriecās automobilī, kurš pēkšņi parādījās viņu ceļā, vēsta Sputnik Baltkrievija, atsaucoties uz vietējiem medijiem.

Incidents notika Eno provinces Kolfontenas pilsētā provinciālā čempionāta laikā, ko organizēja velosipēdu sporta federācija Valonija-Brisele.

CSN notika automobiļa vadītājas vainas dēļ. Kā paziņoja pilsētas administrācijā, viņa "nezināma iemesla pēc" nolēma sacīkšu braucēju priekšā. Izņemot sievieti, mašīnā atradušies trīs viņas bērni.

Sacīkšu līderis, kurš brauca ar ātrumu 70-80 kilometri stundā, uzlidoja virsū automobilim. Tas noveda pie viņam sekojošo sportistu krišanas.

Trijiem sacīkšu braucējiem no Flandrijas, Nīderlandes un Vācijas ir atvērti lūzumi. Vēl četriem ir smadzeņu satricinājums. Pārējiem cietušajiem ir vieglākas traumas.

Lai nogādātu cietušos slimnīcās bija nepieciešamas deviņas ātrās palīdzības automašīnas.

Ziņu lente
0