Vilsons taisnojas par filmēšanos Krievijā: Latvijā piedāvā muļķības

© Фото предоставлено PR-службой НТВLatvijas aktieris Mārtiņš Vilsons
Latvijas aktieris Mārtiņš Vilsons - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijas aktieris Mārtiņš Vilsons nesaskata neko sliktu tajā, ka viņš nofilmējās Krievijas seriālā "Vēstniecība", kur nospēlēja valsts prezidentu, kurā rīko provokāciju, lai attaisnotu sankciju ieviešanu pret Krieviju.

RĪGA, 13. jūnijs — Sputnik. Slavenajam Latvijas aktierim Mārtiņam Vilsonam nācies taisnoties par filmēšanos Krievijas seriālā "Vēstniecība", kas saistīts ar politikas tematiku. Vilsons uzsvēra, ka viņš ir aktieris un vēlas strādāt, taču Latvijā viņam piedāvā tikai "kaut kādas muļķības", raksta izdevums Jauns.

Režisora Artjoma Akseņenko seriāls iznācis telekanālā NTV, kopš 11. jūnija to var skatīties arī Latvijā telekanālā "NTV Mir".

Актер Бенедикт Камбербэтч - Sputnik Latvija
Benedikts Kamberbačs izglābj kurjeru no huligāniem

Saskaņā ar sižetu, izdomātā Austrumeiropas valstī ar nosaukumu Kaledonija aizturēts Krievijas vēstniecības pirmais sekretārs. Saskaņā ar oficiālo versiju, diplomātam, kurš atpūties vietējā bārā, bijis koferis ar narkotikām. Skaļa aizturēšana notiek uz "Antikrievijas paketes" pieņemšanas fona, uz ko mazo valsti aktīvi mudina ASV un Lielbritānija. Provokācija ir nepieciešama, lai valsts tauta atbalstītu savu valdību cīņā pret Krieviju.

Latvijas aktieris seriālā izpildīja Kaledonijas prezidenta lomu. Pēc viņa sacītā, šīs valsts vietā patiesībā varētu būt gan Latvija, gan Igaunija, gan Lietuva. Neko pretvalstisku aktieris seriālā neesot saskatījis, taču nenoliedz, ka "filma savā ziņā ir politika".

"Izlasījis scenāriju, filmā neredzēju nekā pretvalstiska. Ja Latvija tiktu atainota nepieņemamā gaisotnē, manis tajā seriālā nebūtu. Tāpēc neredzēju iemeslu atteikties no darba. Ar viņiem par politiku nerunāju, nospēlēju savu lomu, un viss… Ko ta' Latvijā gaidīt, kad kāds man kādas muļķības piedāvās? Es taču esmu aktieris…" pateica Vilsons.    

Ziņu lente
0