Briti atvainojas par savas valdības darbībām

© Sputnik / Алексей Филиппов / Pāriet pie mediju bankasГерб на ограде здания российского посольства в Лондоне
Герб на ограде здания российского посольства в Лондоне - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas vēstniecība Londonā saņem Lielbritānijas vienkāršo iedzīvotāju vēstules, kurās viņi atvainojas par valdības melīgajām apsūdzībām pret Krieviju.

RĪGA, 22. aprīlis — Sputnik. Krievijas vēstniecība Lielbritānijā savā lapā Twitter publicējusi vairākas vienkāršo Lielbritānijas pilsoņu vēstules, stāsta Sputnik Igaunija. Noskaidrojies, ka nebūt ne visi briti atbalsta Londonas oficiālo versiju "Skripaļu lietā" – daudzi uzskata, ka pret Krieviju vērstās apsūdzības ir izdomātas.

"Visas manas ģimenes un draugu vārdā es atvainojos par melīgajām apsūdzībām pret jūsu valsti," – teikts vienā no diplomātiskās pārstāvniecības saņemtajām vēstulēm.

Глава МИД РФ С.Лавров, архивное фото - Sputnik Latvija
Sergejs Lavrovs: nevajag uzskatīt mūs par "jaunuļiem"

"Godātie kungi, es nožēloju mūsu valdības izturēšanos "Skripaļa lietā". Esmu pārliecināts, ka tas viss darīts ar nolūku diskreditēt Krieviju un novērst uzmanību no mūsu pašu problēmām, nežēlīgajiem noziegumiem Londonā un pārējā Britānijā, kā arī Brexit vājās politikas," – savas domas pauda cits Britānijas pilsonis, norūpējies par notiekošo.

Daži Lielbritānijas iedzīvotāji atklāti pauda simpātijas Krievijas valdībai un prezidentam Vladimiram Putinam. Vēstules liecina, ka daudzi uzskata, ka Terēzas Mejas valdības pozīcija ir bezatbildīga.

Iepriekš vēstīts, ka 4. martā Solsberijas pilsētā bezsamaņas stāvoklī atrasti Krievijas izlūkdienestu bijušais darbinieks Sergejs Skripaļs un viņa meita Jūlija. Lielbritānijas valdība apgalvo, ka cietušie it kā saindēti ar Krievijā ražotu neirotoksīnu. Pie tam nekādus pierādījumus par Krievijas vainu šajā noziegumā Londona nav iesniegusi. Maskava noraida visas apsūdzības un argumentēti pamato savu viedokli.

Ziņu lente
0