Itālijā mājas pircēji atrada gandrīz pirms gada mirušo īpašnieku

© FILIPPO MONTEFORTE / AFPПолицейский автомобиль в Италии
Полицейский автомобиль в Италии - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pēc hipotekāro un komunālo iemaksu veikšanas pārtraukšanas Valli del Pazubio pilsētiņā pārdošanai tika izlikta māja.

RĪGA, 15. aprīlis – Sputnik. Mājas pircējs Itālijas ziemeļos, kurš ieradies apskatīt izsolē izlikto nekustamo īpašumu, atklāja bijušā īpašnieka mumificēto līķi, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz vietējiem medijiem.

Valli del Pazubio pilsētiņā, netālu no Vičencas, pēc hipotekāro un komunālo iemaksu veikšanas pārtraukšanas pārdošanai tika izlikta māja. Izsolei bija jānotiek 24. aprīlī.

Погост в деревне Васильево - Sputnik Latvija
Badā mirusi sieviete atrasta tikai pēc pieciem gadiem

Aizritējušajā trešdienā viens no potenciālajiem mājas pircējiem ieradās apskatīt māju ar tiesas iestāžu pārstāvi. Iekšā uz dīvāna viņi atklājuši mumificētu līķi. Nobijušies vīrieši izsauca karabinierus.

Mirstīgās atliekas piederēja bijušajam mājas īpašniekam, 42 gadus vecajam Valteram Dal-Dzotto. Viņš miris pagājušajā vasarā. Dal-Dzotto bija vientuļš un mazrunīgs cilvēks. Pēc mātes nāves viņš dzīvojis viens. Kaut kaimiņpilsētā dzīvoja Valtera tēvs un brālis, viņi neuzturēja sakarus. Kādā brīdī Dal-Dzotto zaudējis darbu un drīzumā pārstāja apmaksāt rēķinus. Viņam atslēdza elektrību, un pēc tam vispār izlika māju izsolē.

Sakarā ar šo notikumu itāļu mediji atgādināja par 75 gadus veco profesoru no Venēcijas, kura mirstīgas atliekas tika atrastas šī gada martā. Vīrieša līķis nogulēja septiņus gadus, pirms viņu nejauši atrada mājā iekļuvušais zaglis.

Ziņu lente
0