Peskovs pastāstīja par Putina iespaidīgo plānu Krievijas izaugsmei

© Sputnik / Максим Богодвид / Pāriet pie mediju bankasБлокнот волонтера с предвыборной символикой в региональном избирательном штабе кандидата в президенты РФ Владимира Путина
Блокнот волонтера с предвыборной символикой в региональном избирательном штабе кандидата в президенты РФ Владимира Путина - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas prezidenta preses sekretārs pastāstīja, ka nesenās valsts vadītāja vēlēšanas ir parādījušas: Krievijas sabiedrība ir maksimāli konsolidēta.

RĪGA, 20. marts – Sputnik. Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam ir secīgs un iespaidīgs plāns Krievijas attīstībai, vēsta Sputnik Lietuva, atsaucoties uz RIA Novosti.

"Prezidentam ir absolūti harmonisks, saprotams, secīgs un iespaidīgs plāns valsts attīstībai, par ko viņš stāstīja savā vēstījumā Federālajai Sapulcei," — pastāstīja Dmitrijs Peskovs, tiekoties ar žurnālistiem.

Viņš norādīja, ka patlaban plāns tiek noformēts pašos pamatos ar atbilstošiem rīkojumiem. Uz to bāzes tiks veidota "ceļa karte".

Vladimirs Putins - Sputnik Latvija
Pēc 99% vēlēšanu protokolu apstrādes noskaidrojies: Vladimirs Putins saņēmis 76,67% balsu

Peskovs atzīmēja, ka prezidents pievērsis uzmanību "Krievijas iekšējām lietām, tam, lai Krievija attīstītos uz pašreizējā potenciāla pamata, uz jaunu iespēju pamata, ko nepieciešams un, no prezidenta viedokļa, iespējams atklāt".

Valsts prezidenta preses sekretārs atgādināja, ka prezidenta vēlēšanu rezultāti apliecina: Krievijas sabiedrība ir maksimāli konsolidēta, pie tam ne jau ārējo uzbrukumu dēļ, bet gan valsts attīstības plānu realizācijai.

Dmitrijs Peskovs žurnālistiem pastāstīja, ka prezidentu apsveikuši vairāku valstu, tostarp arī rietumvalstu līderi.

18. martā Krievijā notika prezidenta vēlēšanas. Balsu skaitīšana liecina, ka tajās uzvarējis pašreizējais valsts vadītājs – par Vladimiru Putinu nobalsojuši 76,66% vēlētāju.

Ziņu lente
0