Simoņana par RT samaksāto miljonu Mourinju: par tādu daiļradi jāliek divnieks

© Sputnik / Владимир Трефилов / Pāriet pie mediju bankasГлавный редактор телеканала RT и МИА "Россия сегодня" Маргарита Симоньян
Главный редактор телеканала RT и МИА Россия сегодня Маргарита Симоньян - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Iepriekš kļuva zināms, ka Anglijas Mančestras "United" galvenais treneris portugālis Žuze Mourinju Pasaules čempionāta futbola laikā Krievijā strādās kā eksperts telekanālā RT.

RĪGA, 7. marts – Sputnik. Telekanāla Russia Today galvenā redaktore Margarita Simoņana ironiski komentēja izdevuma The Times paziņojumu par it kā neredzēti lieliem Anglijas Mančestras "United" galvenā trenera portugāļa Žuze Mourinju honorāriem par sadarbību ar telekanālu, — par tādu avīzes daiļradi viņa liek divnieku.

Iepriekš Times, atsaucoties uz saviem informācijas avotiem, paziņoja, ka par piecām darba dienām telekanālā RT Žuze Mourinju it kā saņemšot vairāk nekā miljonu mārciņu (gandrīz 1,4 miljonus dolāru). Izdevums atzīmēja, ka Mourinju atteicies no tādu britu televīzijas gigantu piedāvājumiem kā BBC un ITV, lai varētu strādāt ar RT, raksta RIA Novosti.

"Lieku divnieku par radošumu. Bija jāuzraksta, ka Mourinjo saņems miljons mārciņu stundā un ēdīs melnos ikrus ar vienreizējās lietošanas zelta karotēm," — RT atbildēja Simonjana.

Pirmdien kļuva zināms, ka Anglijas Mančestras "United" galvenais treneris portugālis Žuze Mourinju Pasaules čempionāta futbola laikā Krievijā strādās kā eksperts telekanālā RT.

Главный редактор телеканала RT Маргарита Симоньян - Sputnik Latvija
Margarita Simoņana sniegusi interviju amerikāņu kanālam CBS
Portugāļu treneris piedalīsies čempionātam veltītajos telekanāla speciālajos izlaidumos, pastāstīs skatītājiem savu eksperta viedokli un ziņos par turnīra maču rezultātu prognozēm.

Iepriekš kļuva zināms, ka RT "sapņu komandu" papildinājis Peters Šmeihels – dāņu futbolists un Mančestras "United" vārtsargs, kurš noslēdzis karjeru. Šmeihels vadīs sporta programmu un izbraukās visas pilsētas, kurās notiks PČ.

Pasaules čempionāts futbolā notiks Krievijā no 2018. gada 14. jūnija līdz 15. jūlijam 11 Krievijas pilsētās: Maskavā, Sanktpēterburgā, Volgogradā, Kaļiņingradā, Kazaņā, Ņižņijnovgorodā, Samārā, Saranskā, Rostovā pie Donas, Jekaterinburgā un Sočos.

Ziņu lente
0