Taizeme deportē "seksa instruktoru" no Latvijas

© Neto Baldo / come onСекс игрушки
Секс игрушки - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvietis uzstājās nodarbībās kā pavedināšanas un seksuālās tehnikas "pasniedzējs".

RĪGA, 27. februāris – Sputnik. Kopā ar citiem "seksa instruktoriem", aizturētajam Latvijas pilsonim draud deportācija uz dzimteni, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz informācijas avotiem Patajas policijā.

Iepriekš par nelegālo "seksa nodarbību" rīkošanu policija aizturēja "seksa guru" Aleksu Lesliju (Aleksandrs Kirillovs), viņa mācekli Nastju Ribku (Anastasija Vašukeviča) un vēl astoņus cilvēkus, kuru vidū ir Latvijas pilsonis. Aizturētos apsūdz nelegālā ieceļošanā valstī, par atrašanos tajā pēc vīzas derīga termiņa beigām, kā arī par darbu bez oficiālas atļaujas.

No 10 aizturētajiem viens ir Latvijas pilsonis, viena Baltkrievijas pilsone (Nastja Ribka), savukārt pārējie ir Krievijas pilsoņi, tostarp, Alekss Leslijs, kurš ieceļoja Taizemē ar Krievija pasi. Vietējais telekanāls publicēja ārzemnieku aizturēšanas video.

Pēc visiem 10 apsūdzētajiem izvirzītas apsūdzības par nelegālo darbu Taizemes teritorijā, viņiem draud cietumsods līdz diviem gadiem un/vai 3 tūkstošu dolāru naudas sods un deportācija uz pilsonības valsti. Līdz ar šo apsūdzību viņu vārdi un pasu dati tiks iekļauti melnajā sarakstā, kas aizliedz ieceļošanu Taizemē līdz 10 gadiem.

Aizturētie palūdza īslaicīgās atbrīvošanas iespējas sniegšanu par drošības naudu līdz tiesai. Saskaņā ar Taizemes likumiem, atbrīvošana pret drošības naudu ir iespējama policijas lietas uzsākšanas laikā, savukārt pēc tam izmeklēšanas laikā, līdz tiesai. Pēc informācijas avota domām, izmeklēšana varētu ilgt līdz diviem vai vairāk mēnešiem, pēc kā aizturēto likteni izlems tiesa.

"Kad lieta nonāks līdz deportācijai, Latvijas pilsoni nosūtīs uz Latviju, Baltkrievijas pilsoni – uz Baltkrieviju, savukārt Krievijas pilsoņus – uz Krieviju," — paskaidroja policijā.

Kā raksta vietējie mediji, visi desmit aizturētie uzstājās nodarbībās kā pavedināšanas un seksuālās tehnikas "pasniedzēji". Nodarbību "apmeklētājus" palaida mājās uzreiz pēc nopratināšanas. Viņi pastāstīja, ka meistarklase bija par maksu, un katrs no viņiem samaksāja "seksa guru" 20 tūkstošus Taizemes batu (gandrīz 520 eiro) par piecu dienu nodarbībām.

Slavens Taizemes avīžu un televīzijas komentētājs Nitipums Navaratna paziņoja, ka nodarbību reklāma, kas notiek "pasaules seksa galvaspilsētā, Patajā", taizemiešiem ir absolūti nepieņemama.

"Tiek pieliktas milzīgas pūles, lai mainītu Patajas imidžu, kura jau ir kļuvusi lielā mērā par ģimenes tūrisma pilsētu, nevis par vietu, kur brauc izklaidēties vientuļi vīrieši," — atzīmēja Navaratna.

Ziņu lente
0