Skaistuma konkursā Kazahstānā sekmīgi piedalījies puisis

© фото предоставлено Илаем ДягилевымIlajs Djagiļevs meitenes tēlā
Ilajs Djagiļevs meitenes tēlā - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Izrādījies, ka Kazahstānas skaistuma konkursa dalībniece Arina Alijeva ir 22 gadus vecs puisis vārdā Ilajs. Ar šādu paņēmienu viņš aicinājis valsts iedzīvotājus pievērst lielāku uzmanību iekšējam skaistumam.

RĪGA, 6. februāris — Sputnik. Jauns vīrietis nokļuvis līdz skaistuma konkursa Miss Virtual Kazakhstan finālam, vēsta Sputnik Kazahstāna.

Ilajs Djagiļevs dzīvo un strādā Almatā. 22 gadus vecais jaunietis ir modelis — viņš piedalās modes demonstrējumos kopā ar savu radošo komandu, kas palīdz veidot dažādus tēlus fotosesijām. Fotogrāfijas, kurās viņš tēlo Arinu Alijevu, skaistuli no Šimkentas, viņš nosūtīja skaistuma konkursam, turklāt ne tikai ieguva tiesības tajā piedalīties, bet arī nokļuva līdz finālam.

© фото предоставлено Илаем ДягилевымIlajs Djagiļevs
Илай Дягилев - Sputnik Latvija
Ilajs Djagiļevs

"Draugu lokā sākās diskusija par skaistumu. Tad nolēmu piedalīties šajā konkursā. Pats vienmēr esmu paudis piekrišanu dabiskajam skaistumam. Jūs paši redzat, ka tagad daudzas meitenes pieder pie viena tipa, visas vienādi krāsojas, ģērbjas un uzskata, ka ir skaistas, ja seko trendam. Es tā nedomāju," — pastāstīja Ilajs portālam Sputnik Kazahstāna.

Viņš piezīmēja, ka agrāk meitenēm bija raksturīgs dabiskums un sievišķīga harizma, un nepieciešams popularizēt šīs īpašības, nevis ārējo veidolu.

© фото предоставлено Илаем ДягилевымIlajs Djagiļevs meitenes tēlā
Илай Дягилев в образе девушки - Sputnik Latvija
Ilajs Djagiļevs meitenes tēlā

Jautāts par to, kāds, pēc viņa domām, ir patiešām skaists cilvēks, Djagiļevs atzīmēja, ka liela nozīme ir iekšējam skaistumam, individuālajām īpatnībām un veselībai, — kopumā tās ļaus būt skaistam ikvienam.

"Mani patīkami pārsteidza kazahu reakcija, tas, ka daudzi manu rīcību atbalstīja. Es neaicinu krāpties vai pārģērbties par meitenēm, es gribu pievērst sabiedrības uzmanību tam, ka vienāds skaistums nav svarīgs, vajadzīgs dabiskums un katra cilvēka individualitāte. Skaists un moderns nav tas, ko kaut kur rāda, skaists un moderns ir tas, kas piestāv tieši jums," — noslēgumā piezīmēja Ilajs.

Pēc savas brīvprātīgās atmaskošanas dalībniece vārdā Arina Alijeva ir diskvalificēta par nepatiesas informācijas sniegšanu par sevi. Viņu nomainīja cita dalībniece.

Ziņu lente
0