Politika

Sobčaka plāno piedalīties Valsts Domes vēlēšanās 2021. gadā

© Sputnik / Екатерина ЧесноковаKsenija Sobčaka
Ksenija Sobčaka - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Televīzijas raidījumu vadītāja uzsvēra, ka prezidenta vēlēšanas ir tikai alternatīva savas pozīcijas izpausme tiem cilvēkiem, kuri nevēlas protestēt ielās.

RĪGA, 4. februāris — Sputnik. Ksenija Sobčaka, kura piedalās Krievijas prezidenta vēlēšanās, paziņojusi par saviem plāniem piedalīties Krievijas parlamenta vēlēšanās 2021. gadā, vēsta Sputnik Baltkrievija.

"Kad beigsies prezidenta vēlēšanas, es sākšu veidot savu kustību. Esmu jau iestājusies partijā "Pilsoņu iniciatīva" — ja mēs panāksim vienošanos, tad es to darīšu kopā ar to, ja nē, tad es veidošu savu kustību. Es došos uz Domes vēlēšanām — tas ir mans nākamais mērķis, 2021. gads," paziņoja Sobčaka tikšanās laikā ar vēlētājiem Pēterburgā.

Vēlēšanu iecirknis - Sputnik Latvija
Krievijas Centrālā vēlēšanu komiteja: nokavējušos negaidīsim

Pēc viņas sacītā, par nākamo mērķi kļūs kārtējās Krievijas prezidenta vēlēšanas 2024. gadā. Taču viņa vairākkārt atkārtoja tikšanās laikā ar vēlētājiem, ka saprot, ka esošajās elektorāta sacīkstēs viņai neuzvarēt.

Sobčaka uzsvēra, ka prezidenta vēlēšanas ir tikai alternatīva savas pozīcijas izpausme tiem cilvēkiem, kuri nevēlas protestēt ielās.

"Balsošu Maskavā, kur esmu pierakstīta, es taču tagad esmu deklarēta tur," pateica slavena Krievijas televīzijas raidījumu vadītāja.

Tāpat viņa paziņoja, ka pēc Krievijas prezidenta vēlēšanu rīkošanas 18. martā plāno izlaist filmu par savu tēvu — pirmo Sanktpēterburgas mēru Anatoliju Sobčaku.    

Ziņu lente
0