VID pastāstīs par to, kā jūs ietekmēs nodokļu reforma

© Foto : Valsts ieņēmumu dienestsЗдание Службы государственных доходов
Здание Службы государственных доходов - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Valsts ieņēmumu dienests janvārī veiks bezmaksas seminārus, kuros tiks skaidrotas izmaiņas nodokļu reformas ietvaros.

RĪGA, 10. janvāris – Sputnik. Janvārī Rīgā un citās Latvijas pilsētās Valsts Ieņēmumu dienesta (VID) pārstāvji veiks bezmaksas seminārus, lai izskaidrotu izmaiņas nodokļu reformas ietvaros, vēsta Baltnews.lv.

Ventspils mērs Aivars Lembergs - Sputnik Latvija
Lembergs: nodokļu reformas dēļ province galu galā kļūs nabaga

Zemgalē semināri notiks Dobelē, Jēkabpilī, Jelgavā un Bauskā, Vidzemē – Valmierā, Jūrmalā, Aizkrauklē un Madonā, Latgalē – Daugavpilī, Preiļos un Rēzeknē, savukārt Kurzemē – Ventspilī, Kuldīgā, Saldū un Liepājā.

Pierakstīties semināriem, apskatīt lekciju materiālus, kā arī iegūt sīkāku informāciju par to norises vietu un laiku var VID mājaslapā, sadaļā "Aktualitātes/Notikumi".

Turklāt VID mājaslapā var apmeklēt speciālu sadaļu privātpersonām un uzņēmējiem "Kā mani ietekmēs nodokļu reforma?". Tāpat aktuālāko informāciju par izmaiņām nodokļu reformas ietvaros un atbildes uz visbiežāk uzdotajiem jautājumiem var apskatīties VID profilā Facebook.

Iepriekš ziņots, ka Latvijas Saeima 2017. gada jūlijā pieņēma likumus par nodokļu reformu, kuri stājās spēkā 2018. gada 1. janvārī.

Lielākās izmaiņas paredzētas likumā par iedzīvotāju ienākumu nodokli (IIN), par solidaritātes nodokli, par uzņēmumu ienākumu nodokli, likumā par valsts sociālo apdrošināšanu, likumos par akcīzes nodokli. Tāpat paredzētas obligātas sociālas iemaksas no autortiesību atalgojumiem.

Ziņu lente
0