Čehu blogere: nākotne pieder YouTube un Instagram

© PIXABAY/ESHOOTSПриложение Instagram
Приложение Instagram - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Čehijas sociālo tīklu zvaigzne izcīnījusi plašu popularitāti, pateicoties savam skaistuma blogam.

RĪGA, 1. janvāris – Sputnik. Interneta nākotne pieder YouTube un Instagram – šādu viedokli intervijā Sputnik pauda čehu skaistuma blogere Tinuša Trešņičkova, vēsta Sputnik Baltkrievija.

Trešņičkova ir YouTube un Instagram Čehijas segmenta zvaigzne: viņai ir simtiem tūkstošu sekotāju.

Savos video ierakstos Tinuša stāsta, pirmkārt, par skaistumu, modi un kosmētiku. Savu blogu viņa veidojusi piecus gadus.

 

"Liela nākotne, protams, ir YouTube un Instagram. Šos tīklus es lietoju visvairāk. Pēc tam, kad Instagram pievienoja Stories funkciju, Snapchat zaudēja savu nozīmi un lietotājus. Baidos, ka tas sāk lēnām "mirt". Kas attiecas uz Twitter, tad tam laikam arī ir savs potenciāls, taču es personīgi to nelietoju," – pastāstīja blogere.

 

Jāsaka, daudzas jauniešu slavenības kļuvušas popularas, pateicoties YouTube. Tā, megapopulārajam Vladam Bumagam ir vairāk nekā 2,2 miljoni sekotāju šajā servisā, un daudz uzmanības viņam tiek veltīts arī reālajā dzīvē.

 

Pēc tādu blogeru kā Vlads Bumaga, Dima Jermuzevičs un Jūlija Godunova gūtajiem panākumiem, daudzi pusaudži arī vēlas izmēģināt sevi YouTube zvaigžņu lomās, taču ne vienmēr ir pārliecināti, vai ir vērts iziet šajā platformā. Trešņičkova uzskata, ka ir vērts.

Ziņu lente
0