Autobuss iebrauca pazemes pārejā Maskavas rietumos: ir bojāgājušie

© Sputnik / Григорий Сысоев / Pāriet pie mediju bankasAutobuss iebrauca pazemes pārejā Maskavas rietumos: ir bojāgājušie
Autobuss iebrauca pazemes pārejā Maskavas rietumos: ir bojāgājušie - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Vismaz četri cilvēki gājuši bojā, apmēram 15 cietuši autobusa nobraukšanas rezultātā pazemes pārejā Maskavas rietumos.

RĪGA, 26. decembris — Sputnik. Vakar, 25. decembrī, autobuss iebrauca pazemes pārejā metro stacijā "Slavjanskij buļvar" Maskavas rietumos, ir bojāgājušie un ievainotie. Terora akta versija netiek izskatīta, vēsta RIA Novosti ar atsauci uz saviem avotiem.

"Pagaidām zināms, ka autobuss nobrauca pazemes pārejā metro stacijā "Slavjanskij buļvar"," pastāstīja informācijas avots galvaspilsētas ārkārtas dienestā.

Saskaņā ar pēdējiem datiem, bojā gāja četri cilvēki, vēl ap 15 guva dažādas traumas.

Saskaņā ar pagaidu informāciju, par šī CSN iemeslu varēja kļūt autobusa bremžu nenostrādāšana vai arī viņa kustību iztraucēja cita mašīna, paziņoja informācijas avots galvaspilsētas ārkārtas dienestā. Terora akta versija netiek izskatīta. "Tas nav terora akts," pateica aģentūras sarunas biedrs.

Autobusa vadītāju aizturējusi policija.

"Vadītājs aizturēts, viņu ved uz policijas nodaļu tālākai situācijas noskaidrošanai," paziņoja ārkārtas dienestos.

Maskavas mērs Sergejs Sobjaņins paziņoja, ka galvaspilsētas varas iestādes sniedz ārkārtas palīdzību cietušajiem galvaspilsētas rietumos, kur autobuss iebrauca pazemes pārejā.

"Pie metro "Slavjanskij buļvar", saskaņā ar aktuālāko informāciju, Odincovas transporta kompānijas autobuss uzbrauca virsū gājējiem. Ir bojāgājušie un cietušie. Sniedzam ārkārtas palīdzību. Izsaku līdzjūtību bojāgājušo radiniekiem un tuviniekiem," uzrakstīja Sobjaņins Twitter.

​Uz notikuma vietu izlidoja trīs medicīnas helikopteri VK-117, paziņoja Maskacas aviācijas centra pārstāve.

Transporta satiksme avārijas rajonā Maskavas rietumos, kur autobuss iebrauca pārejā, bija apgrūtināta abos virzienos, vadītājus lūdza apbraukt notikuma vietu, paziņoja pirmdien Ceļu satiksmes organizēšanas centra preses dienestā.    

Ziņu lente
0