Policija izmeklē Valērija Maligina nāves apstākļus

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Valērija Maligina nāves detaļas pagaidām nav zināmas, taču policijā sākusi kriminālprocesu saistībā ar "noziedzīgiem nodarījumiem pret personas veselību".

RĪGA, 11. decembris — Sputnik. Policija sākusi kriminālprocesu saistībā ar uzņēmuma Olainfarm līdzīpašnieka Valērija Maligina nāvi, vēsta televīzijas kanāls TV3.

52 gadus vecais Maligins aizgājis mūžībā savā mājā Jūrmalā pagājušās nedēļas nogalē. Mediji paziņoja par viņa nāvi svētdien.

Pēc telekanāla datiem, kriminālprocess ierosināts pēc Krimināllikuma 13. sadaļas "noziedzīgi nodarījumi pret personas veselību". Sīkāka informācija netiek sniegta. Tāpat netiek ziņots uzņēmēja nāves cēlonis.

Valērijs Maligins kļuvis par Olainfarm valdes priekšsēdētāju pēc uzņēmuma privatizācijas 1997. gadā. Viņa vadībā uzņēmums kļuva par vienu no lielākajiem Latvijā ar apgrozījumu vairāk nekā 100 miljonus eiro un eksportu uz vairāk nekā 50 valstīm.

Latvijas 100 bagātāko cilvēku topā, ko sastādīja laikraksts Dienas Bizness, Maligins ieņēma septīto vietu ar 70 miljoniem eiro. Olainfarm koncerna apgrozījums pērn sasniedzis 110,693 miljonus eiro, peļņa — 11,586 miljonus eiro.    

Ziņu lente
0