Darba devējam nezinot: mobila aplikācija no Igaunijas iekaro Eiropas biznesu

© pixabay.com / terimakasih0Руки с мобильными телефонами
Руки с мобильными телефонами - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Katrs speciālists var izmēģināt veiksmi izdevīgāka darba līguma meklējumos – tāda ir jaunās mobilās aplikācijas iecere.

RĪGA, 10. decembris – Sputnik. Šī gada septembrī palaistā mobilā aplikācija MeetFrank īsā laika posmā kļuvusi populāra daudzās Eiropas valstīs, savukārt igauņu uzņēmēju radīto tiešsaistes platformu jau izmanto tādi starptautiski koncerni kā Microsoft, Mercedes-Benz, F-Secure un Nokia, vēsta Sputnik Igaunija.

stāvvietas - Sputnik Latvija
Ušakovs izteica viedokli par mobilas aplikācijas izveidošanu stāvvietas meklēšanai

Par to paziņoja izdevums "Delovije vedomosti", atzīmējot, ka MeetFrank dibinātāji ir Antons Narusbergs un Kārels Holms. 

Jaunās mobilās aplikācijas mērķis ir savest kopā jau nodarbinātos darba tirgū speciālistus ar uzņēmumiem, kuri ir gatavi piedāvāt viņiem visizdevīgākos nosacījumus. 

Mobilā aplikācija patur darbinieku datus anonīmus, savukārt informācija par algām ir vispārēji pieejama. Saskaņā ar izstrādātāju apgalvojumiem, izdevīga līguma meklētājs var saņemt piedāvājumu 90 sekunžu laikā.

Šobrīd aplikāciju izmanto vairāk nekā 17 000 lietotāju un 700 uzņēmumi. Kopumā jaunos darba devējus atraduši jau vairāk nekā 4 500 cilvēku. Vairums klientu atrodas ārpus Igaunijas robežām – vietējie kontakti sastāda mazāk par 25% no kopējā skaita. Izņemot Igauniju un Somiju, ar MeetFrank aplikācijas palīdzību darba piedāvājumus atrod tāpat Zviedrijā, Vācijā, Dānijā, Anglijā, Holandē, Francijā, Šveicē un Itālijā.

Perspektīvā aplikācijas izstrādātāji plāno iziet ASV un Āzijas biznesa tirgos.

Ziņu lente
0