Stokholmā cietušajam palīdzēja Krievijas ātrās palīdzības mašīna

© Sputnik / Владимир Астапкович / Pāriet pie mediju bankasStokholma
Stokholma - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Incidents ieinteresēja vietējo policiju, taču tās pārstāvjiem pagaidām nav izdevies noskaidrot šī gandrīz mistiskā stāsta apstākļus.

RĪGA, 8. decembris — Sputnik. Sarkanā formastērpā ģērbti mediķi no atrās palīdzības mašīnas ar Krievijas numurzīmēm palīdzēja uz trotuāra guļošam vīrietim Stokholmas centrā, vēsta vietējā avīze Aftonbladet.

Pēc kāda aculiecinieka Monsa Junassona sacītā, sākumā viņš nepievērsa uzmanību neparastajai mašīnai, taču vēlāk pamanīja uz tās uzrakstus krievu valodā un Pēterburgas automobiļa numuru. Uz medicīniskā personāla apģērba arī uzrakstīts krievu burtiem vārds "neatliekamā palīdzība".

"Kādēļ Sedermalmē (Stokholmas rajons — red.) strādā Krievijas ātrā palīdzība?" sauc Junassons savā Twitter mikroblogā.

​Kāds izteica minējumu, ka tie ir mākslinieki, kuri strādāja filmas uzņemšanas laukumā. Kāds uzrakstīja, ka mašīna varētu apkalpot Krievijas vēstniecību.

Nevarēja pateikt, no kurienes Stokholmā parādījies medicīniskais personāls no Krievijas, arī policijas pārstāvis. "Izskatās, neviens neko nezina," pateica izdevumam rajona policijas pārstāvis Viktors Adolfsons.

Земля в Латгалии - Sputnik Latvija
Latgale, SOS! Kā izmirst Latvijas reģions ar lielāko krievu tautības iedzīvotāju skaitu

Kā raksta RIA Novosti, daudz maz patiesu mistiskā krievu uzrašanās skaidrojumu publicēja trešdien vakarā zviedru blogs cornucopia.cornubot.se.

Neparastais notikums skaidrojams ar 200 kilometru no Stokholmas esošās Erebru slimnīcas skaidrošanos ar vienu no Krievijas apdrošināšanas kompānijām sakarā ar pacienta pārvešanu uz Krieviju. Stokholmā Krievijas mediķi izrādījās, kad jau bija atgriezušies no Erebru un grasījās kāpt prāmī, lai turpinātu ceļu mājās. Zviedrijas galvaspilsētā ātrās palīdzības vadītājs, spriežot pēc visa, apmaldījās, savukārt, kad ārsti pamanīja guļošu cilvēku, viņi apstājās, lai palīdzētu.

"Kā jau pieklājīgie sarkanie puiši, viņi, acīmredzami, iejaucās," tiek ziņots blogā.    

Ziņu lente
0