Aktieris Kevins Speisijs atzinās, ka viņš ir gejs

© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Pāriet pie mediju bankasВизит актера Кевина Спейси в Москву
Визит актера Кевина Спейси в Москву - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Par iemeslu tam kļuva aktiera Entonija Repa apvainojumi par seksuālo uzmākšanos izvirzītie pret Speisiju.

RĪGA, 30. oktobris – Sputnik. Populārais aktieris Kevins Speisijs savā Twitter lapā atzinās savā netradicionālajā seksuālajā orientācijā, vēsta RIA Novosti.

Par iemeslu tam kļuva apvainojumi pret viņu par seksuālo uzmākšanos no aktiera Entonija Repa puses. Speisijs uzrakstīja, ka viņš ļoti ciena Repu kā aktieri un bija šausmās šī stāsta dēļ.

Ребенок - Sputnik Latvija
Dīvaina tendence: Holivudas zvaigznes ģērbj savus dēlus kleitās

"Godīgi sakot, es neatceros par šo tikšanos, sanāk, ka tas bija vairāk nekā pirms 30 gadiem," — paskaidroja viņš, atzīmējot, ka izsaka savu "visdziļāko nožēlu", ja kaut kas tamlīdzīgs patiešām notika.

Pēc viņa vārdiem šis stāsts pamudināja viņu "parunāt par citām lietām", kas saistīti ar viņa dzīvi.

"Mani vistuvākie cilvēki zini, ka man bijušas attiecības gan ar vīriešiem, gan ar sievietēm. Visas savas dzīves laikā esmu mīlējis vīriešus un veidojis romantiskas attiecības ar viņiem, un šobrīd es nolēmu dzīvot kā gejs," — uzrakstīja viņš.

Speisijs bija apbalvots ar diviem "Oskariem", kā labākais aktieris. Viņš ir slavens ar lomām tādās filmās kā "Amerikāņu skaistums", "Deivida Geila dzīve", "Parastie aizdomās turamie", "Septiņi" un daudzās citās, kā arī pateicoties seriālam "Kāršu nams".

Ziņu lente
0