17 gadus vecais latvietis ar cirvi uzbrucis cilvēkiem Šveicē

CC0 / pixabay / Policija
Policija - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pagaidām nav zināmi pusaudža motīvi, kurš ar cirvi uzbrucis garāmgājējiem, pēc policijas datiem, jaunais cilvēks bija vietējās pasta nodaļas darbinieks.

RĪGA, 23. oktobris- Sputnik. Septiņpadsmit gadus vecais latvietis ar cirvi uzbrucis garāmgājējiem Sanktgallenes kanona Flumsas ciematā, vairāki cilvēki ievainoti, paziņoja policija kantona policija.

Pēc tiesībsargājošo iestāžu datiem no sākuma jaunietis uzbrucis cilvēkiem pilsētas laukumā pie pasta nodaļas. Tad viņš nozaga automašīnu un mēģināja aizbēgt. Tomēr netika galā ar transportlīdzekļa vadību un iekļuvis avārijā netālu no degvielas uzpildes stacijas. Pēc tam jaunais cilvēks ar cirvi uzbrucis DUS klientiem un paspējis ievainot dažus cilvēkus. Notikuma vietā ieradušies policijas darbinieki aizturēja uzbrucēju. Lai to paveiktu, kārtības sargiem nācies pielietot ieroci. Sākotnēji tika ziņots, ka pusaudzis tika ievainots, taču vēlāk parādījās informācija, ka, iespējams, viņš bija nogalināts apšaudes laikā.

​Internetā parādījies uzbrukuma video. Uz kadriem var redzēt cīņu un ir dzirdami sievietes kliedzieni.

​​Kantona galvenajā policijas nodaļā tāpat informēja, ka uzbrucējs bijis pasta nodaļas darbinieks. Vietējā policija norāda, ka incidents nav saistīts ar starptautisko terorismu, uzbrucējs rīkojies viens. Varas iestādes pašlaik noskaidro uzbrucēja rīcības motīvus.

Ziņu lente
0