Sīrijā nokļuvis apšaudē RIA Novosti korespondents

© AFP 2023 / George OURFALIANSīrijas karogs Alepo
Sīrijas karogs Alepo - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sīrijā apšaudīta automašīna, kurā brauca Krievijas ziņu aģentūras korespondents un Sīrijas armijas virsnieki. Lādiņa šķembas trāpīja pa automašīnas stiklu un korpusu.

RĪGA, 25. septembris — Sputnik. Svētdien, 24. septembrī Deir ez Zoras pilsētā Sīrijā mīnmetēju apšaudes laikā viens no lādiņiem sprāga netālu no ziņu aģentūras RIA Novosti korespondenta automašīnas. Aģentūras darbinieks nav cietis, informē Sputnik Moldova.

Aģentūra RIA Novosti vēsta, ka  sprādziena rezultātā lādiņa šķembas trāpīja pa automašīnas stiklu un korpusu. Apšaudes laikā korespondents atradās līdzās automašīnai kopā ar Sīrijas armijas virsniekiem.

Sīrija - Sputnik Latvija
Nemiernieki Sīrijā pārgājuši liela mēroga atbildes uzbrukumā

Teroristiskās organizācijas "Islāma valsts" kaujinieki ik dienas apšauda ar mīnmetējiem Deir ez Zoras dzīvojamos kvartālus. 21. septembrī kārtējā teroristu apšaudē bojā gāja četri cilvēki, vairāk nekā 10 mierīgie iedzīvotāji tika nogādāti slimnīcā ar šķembu ievainojumiem.

Jūlija beigās, apkopojot informāciju par operāciju, kas tika veikta ar mērķi atbrīvot no ISIS Suhnes pilsētu, kas atrodas starp Deir ez Zoru un Palmīuru, mīnmetēju apšaudē gāja bojā telekanāla RT Arābija darbinieks Haleda al Hatiba. Operators, kurš atradās kopā ar stringeru, tika nogādāts slimnīcā.

Ziņu lente
0