Rīgas dome sākusi sodīt par nepabeigtajiem ielu remontdarbiem

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Par katru remontdarbu dienu Brīvības un Krišjāņa Valdemāra ielā pēc noteiktā remontdarbu termiņa tiek piemērots sods 7 tūkstošu 400 eiro apmērā

RĪGA, 20. septembris — Sputnik. Rīgas dome sākusi sodīt celtniekus par neiekļaušanos ielu remontdarbu termiņos, vēsta galvaspilsētas pašvaldības preses dienests.

Svētdien, 17. septembrī beidzās remontdarbu termiņš Brīvības ielā no Lāčplēša ielas krustojuma līdz Bruņinieku ielas krustojumam un Krišjāņa Valdemāra ielā no Zirņu ielas krustojuma līdz Laktas ielas krustojumam. Sods par katru remontdarbu dienu pēc noteiktā remontdarbu termiņa sastāda 7 tūkstošus 400 eiro. Tā kā remontdarbi nav pabeigti, Rīgas dome noteikusi soda apmēru remontdarbu izpildītāja kompānijai "A.C.B." 7 tūkstošus 400 eiro par katru dienu.

Tādējādi sods jau sastāda 22 200 eiro, un svētdien tas palielināsies līdz 51 tūkstotim 800 eiro, savukārt 1. oktobrī tas sasniegs 103 tūkstošus 600 eiro.

Rīgas mērs Nils Ušakovs savā Facebook lapā atgādina pārējiem celtniekiem, ka arī viņu remontdarbu termiņi tuvojas beigām. Ja remontdarbi netiks izpildīti laicīgi, viņus sagaida sodi. Par nekvalitatīviem remontdarbiem arī ir paredzēti sodi.    

Ziņu lente
0