Studentam priestera tērpā neizdevās iekļūt Milānas domā bez maksas

CC0 / pixabay / Молодой человек в рясе священника
Молодой человек в рясе священника - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Students paskaidroja policistiem, ka viņš ir pareizticīgais garīdznieks, taču tie pievērsa uzmanību tam, ka viņš valkā protestantu mācītāja tērpu.

RĪGA, 19. septembris – Sputnik. Milānas policija aizturēja 19 gadus veco studentu, kurš izliekoties par pareizticīgo priesteri iekļuva slavenā Duomo (katedrāles) maksas daļā, krāpnieku atmaskoja nepareizs tērps, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz vietējo uzdevumu Il Giorno.

vēsta izdevums, jaunietis no Moncas paskaidroja policistiem, ka izdarīja to, lai nemaksātu trīs eiro par ieejas biļeti. Students iegādājās tērpu par 70 eiro un iegāja baznīcā pa mācītājiem bezmaksas ieeju.

Шаолиньский буддийский монастырь в Китае - Sputnik Latvija
Ķīnu pārpludinājuši viltvārži mūki

Savas vizītes laikā viņš pat paspējis aprunāties ar vietējām mūķenēm. Taču sievietēm radās aizdomas un viņas izsauca policiju.

Students paskaidroja policistiem, ka viņš ir pareizticīgais garīdznieks, taču tie pievērsa uzmanību, ka viņš valkā protestantu mācītāja tērpu. Jaunais cilvēks centās aizbēgt, taču tika aizturēts. Viņu apsūdzēja krāpniecībā, tērpu konfiscēja, taču pēc tam palaida mājās.

Tāpat tiek ziņots, ka studentu izveda laukā no baznīcas karavīru pavadījumā. Pēdējo mēnešu laikā visi Itālijas tūrisma objekti atrodas pastiprinātā aizsardzībā sakarā ar teroraktu draudiem.

Milānas katedrāle ir viens no slavenākajiem gotikas pieminekļiem Eiropā. Ēkas celtniecība sākās 1386. gadā, taču pēdējos būvdarbus izdevies pabeigt vien 1965. gadā.

Ziņu lente
0