Londonā atrasts vēl viens spridzeklis

© REUTERS/Kevin CoombsSpecdienesti metro stacijā Parsons Green Londonā
Specdienesti metro stacijā Parsons Green Londonā - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sprādziens Londonas metro vilcienā tiek uzskatīts par teroraktu.

RĪGA, 15. septembris — Sputnik. Lielbritānijas galvaspilsētas policija informēja, ka metro stacijas rajonā Londonā atrasts vēl viens spridzeklis, kas nav detonējis, vēsta RT, atsaucoties uz Daily Mail.

Pirms dažam stundām Londonas metro stacijā "Parsons Green" atskanēja sprādziens. Dažādi dati liecina, ka incidentā cietuši aptuveni 20 cilvēki, bojāgājušo nav.

​Skotlendjards uzskata notikušo par teroraktu.

"Patlaban mēs uzskatām, ka incidents saistīts ar terorismu. Izmeklēšanu uzņēmusies terorisma apkarošanas nodaļa," — pastāstīja policijas pārstāvis.

​Ārkārtas situācijas rezultātā slēgtas vairākas Londonas metro stacijas, policija ielenkusi sprādziena zonu, notikuma vietā strādā specdienestu un terorisma apkarošanas nodaļas darbinieku.

Lielbritānijas premjerministre Terēza Meja sasaukusi ārkārtas komiteju sakarā ar incidentu metro. Sēde sākās pl. 13.00 (pl. 15.00 pēc Latvijas laika).

"Domās esmu kopā ar "Parson Green" ievainotajiem un ārkārtas dienestiem, kuri drosmīgi reaģēja pēc teroristiskā incidenta," — pavēstīja Meja.

​Latvijas Ārlietu ministrija un Latvijas vēstniecība Lielbritānijā nav sniegušas informāciju par to, vai sprādzienā Londonas metro cietuši Latvijas pilsoņi.

Ziņu lente
0