Airētājs upurējis rokas Ziemeļu Ledus okeāna dēļ

© Foto : instagram / alexgregorygb / Jan MayenРуки британского гребца Алекса Грегори
Руки британского гребца Алекса Грегори - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Uzņēmumā – sālsūdens iedarbībā sapampušās un rievainas plaukstas. Tā izskatās 33 gadus vecā olimpiskā čempiona akadēmiskajā airēšanā Aleksa Gregorija rokas.

RĪGA, 3. septembris — Sputnik. Olimpiskais čempions akadēmiskajā airēšanā Alekss Gregorijs publicējis sociālajos tīklos šokējošu fotogrāfiju, kurā redzams, kā izskatās viņa rokas pēc ilgstošas airēšanas laikā pa Arktiku, vēsta Sputnik Lietuva.

Sportists sešu cilvēku grupā sasniedza tālāko punktu ziemeļos, ko izdevies sasniegt airu peldlīdzekļos. Ziemeļu Ledus okeānā komanda pabija no 20. jūlija līdz 19. augustam. Sākotnēji tika plānots, ka ekspedīcija The Polar Row ilgs pusotru mēnesi un noslēgsies Islandē. Tomēr ceļojumu nācās saīsināt viena komandas locekļa sliktās pašsajūtas un kuģa bojājumu dēļ.

"Manas rokas pēc ilga laika slapjos cimdos. Tulznas neradīja problēmas, taču jūras sāļais ūdens vienkārši iesūcās ādā," – fotogrāfiju parakstīja Gregorijs.

Airētājs pastāstīja, ka guvis neiedomājamu pieredzi un alkst atgriezties mājās. Patlaban komanda uzturas salā netālu no Norvēģijas un gaida evakuāciju.

Gregorija sekotāji Instagram tīklā pauda sajūsmu un atzīmēja, ka viņš vairs nekad mūžā nesūdzēsies par tulznām.

Ziņu lente
0