WP: Trampa kompānija apsprieda Trump Tower būvniecību Maskavā

© AP Photo / Beth Harpaz, FileTrump Tower. Foto no arhīva
Trump Tower. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Izdevums atzīmē, ka nav zināms, cik lielā mērā šajās pārrunās ir iesaistīts pats Tramps un kā viņš ir informēts par minēto jautājumu.

RĪGA, 29.augusts — Sputnik. Krievu izcelsmes amerikāņu biznesmenis Fēlikss Seters priekšvēlēšanu kampaņas laikā apsprieda ar Donalda Trampa kompāniju Trump Tower debesskrāpja būvniecību Maskavā, vēsta RIA Novosti ar atsauci uz Washington Post un tās avotiem.

Kā raksta WP, Seters 2015.gada vēstulē paredzēja, ka viņš un Trump Organization kompānijas vadītāji drīzumā svinēs Trampa ievēlēšanu prezidenta amatā, kā arī "vēsturē lielāko nekustamā īpašuma projektu". Turklāt, Seters aicināja Trampu apmeklēt Maskavu, taču uzņēmējs ielūgumu nepieņēma.

Президент США Дональд Трамп - Sputnik Latvija
Tramps cer uz ASV "izārstēšanos" pēc masveida protestiem

Pēc avīzes informācijas, Trump Tower būvniecības projekta apspriešana notika no 2015.gada septembra līdz 2016.gada janvārim, un beidzās īsi pirms partijas balsojuma sākšanās. Izdevums atzīmē, ka nav zināms, cik lielā mērā šajās pārrunās ir iesaistīts pats Tramps un kā viņš ir informēts par minēto jautājumu.

Baltais nams un Trampa advokāts Maikls Koens no komentāriem atturas.

2013.gada septembrī preses konferencē Maskavā Tramps paziņoja, ka plāno uzbūvēt Krievijā biroju centru. Viņš atzīmēja, ka veic pārrunas ar vairākiem Krievijas kompānijām par Ņujorkā redzamā Trump Tower tipa debesskrāpja būvniecību.

Ziņu lente
0