Tieslietu ministrs iekarojis sociālos tīklus ar savu glāžubolu

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sociālo tīklu lietotāji spriež, ar ko tad spēlēja galda futbolu ministrs Dzintars Rasnačs nodokļu reformas apspriešanas laikā.

RĪGA, 27.jūlijs — Sputnik. Latvijas Twitter segmentu uzspridzinājis video no telekompānijas LNT sižeta, kurā redzams kā tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs aizraujoties spēlē "galda futbolu" ar glāzi un kaut kādu priekšmetu, kura izcelsme paliek neatklāta.

Jāatzīmē, ka notikumi norisinās sēdes laikā, kur tiek apspriesta daudzas reizes mocītā nodokļu reforma Latvijā.

​Taču tas netraucē ministram aizrauties un spārdīt "lodi" pa galdu un sist iekšā to blakus guļošajā glāzē.

Sociālo tīklu lietotāji aktīvi apspriež video un dalās ar savām versijām par to, no kā tad Rasnačs izveidojis lodi.

Официантка в кафе - Sputnik Latvija
Valsts Ienākumu dienests: mēs neesam gestapo

Tā, piemēram, lietotājs Pēteris Pūrītis raksta: "Nevar saprast, vai tas ir rabarbera gabaliņš?" Uz ko Inta Kampara viņam atbild: "Tas ir gudrības zobs… " (Dažus gadus atpakaļ Rasnačs atstājis latviešiem spilgtu iespaidu ar stāstu par to, kā bijusī sieva piekāvusi viņu ar rabarberu).

Savukārt, Dāvids Vikmanis apraksta Rasnača panākumus kā diez ko neveiksmīgus: "50/50, švaki. Jātrenējas! "

"Dzimis Pirkstiņu futbolists", "Cerams neaizmirsīsim šo talantu pieminēt pirms nākamajām vēlēšanām," atzīmē citi komentētāji.

Taču, izskatās, ka ne visi spējuši izteikties par ministra Dzintara Rasnača rīcību ar humoru. "Domāju, ka nākamais, ko Tieslietu ministrs varētu darīt koalīcijas sēdēs, ir ar papīra bumbiņām spļaut pa kolēģiem," uzrakstījusi kāda Anna.

Ziņu lente
0