Božena Rinska Jūrmalā audzina bērnus un bauda gailenes

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Pāriet pie mediju bankasБожена Рынска
Божена Рынска - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Skandalozā krievu žurnāliste un blogere Božena Rinska viesojas Jūrmalā un sūkstās par trokšņainiem bērniem.

RĪGA, 24. jūlijs — Sputnik. Vasara ir pavēsa, taču dzīve Jūrmalā sit augstu vilni. Koncertzālē "Dzintari" skatītājus pulcē Laimas Vaikules festivāls, par kura galveno notikumu, protams, kļuva Allas Pugačovas un Maksima Galkina ierašanās sestdien. Zvaigžņotais pāris uz visu vasaru noīrējis Jūrmalā eleganto villu "Marta".

© Sputnik / Sergey MelkonovAlla Pugačova un Maksims Galkins Laimas Vaikules festivālā Jūrmalā
Пугачёва на фестивале Лаймы Вайкуле в Юрмале - Sputnik Latvija
Alla Pugačova un Maksims Galkins Laimas Vaikules festivālā Jūrmalā

Nesen kūrortpilsētu apmeklēja vēl viens zvaigžņu pāris – pazīstamā Ksenija Sobčaka un Maksims Vitorgans, kuri, domājams, kā parasti, apmetīsies pie Vitorgana vecākiem Teātra ielā Jūrmalā. Ksenija vispirms devās uz restorānu.

 

Jūrmalā sapulcējušies arī augstāko aprindu hroniku autori – Božena Rinska pieteica savu ierašanos kūrortpilsētā ar publikāciju Instagram. No tās varēja secināt, ka blogere Jūrmalā izbauda gailenes, ceptus kartupeļus un ķilavas. Tie ir viņas mīļākie ēdieni Baltijā.

Dažus vārdus Božena veltīja savai dzīvesvietai: "Tā nu aizbraucām un nopirkām ērtu matraci mājām." Spriežot pēc visa, Jūrmalā viņa nomā apartamentus un plāno uzturēties pilsētā vēl trīs nedēļas. Taču nevienā pasākumā vai koncertā Božena Rinska vēl nav redzēta.

Toties krievu blogere aktīvi interesējās par Latvijas likumiem un sūdzējās par trokšņainu "bērnu tusiņu", kas, droši vien, traucēja Rinskas dzīvi – viņa ir labi pazīstama ar savu neiecietīgo attieksmi pret neaudzinātiem bērniem.

Atliek tikai atcerēties, kā pērn, sašutusi par troksni zem īrētā dzīvokļa logiem, blogere ierosināja būvēt bērnu rotaļlaukumus patālāk no mājām, bet esošos pārliet ar gudronu un zarīnu. Publicisti kaitināja arī trokšņaini bērni lidmašīnā reisā uz Monako, taču toreiz viņai nācās tikai piedraudēt bērnam ar dūri, lai panāktu ilgoto klusumu.

Taču Latvijā zinoši cilvēki komentāros mierināja Boženu ar to, ka naktī (no pl. 22:00 līdz 7:00) uz ielas un publiskās vietās bez pieaugušajiem nevar parādīties bērni un pusaudži līdz 16 gadu vecumā.

"Cik labi ir dzīvot valstī, kur ir skaidri likumi un strādā policija," – uzrakstīja Božena Rinska un pastāstīja, kā paziņojusi šos noteikumus trokšņainam bērnu tusiņam, ieradies apsargs un visi paklausīgi izklīduši pa mājām.

Tiesa, uz repliku par kārtību un efektīviem likumiem, Boženai Rinskai tūlīt atbildēja, ka arī Latvijā tas diemžēl ne vienmēr līdz, un atgādināja stāstu par piecgadīgo Vaņu Berladinu, kurš viens pats vizinājies autobusā, izkāpis, iegājis mežā un miris bada nāvē. "Briesmīgi… man šķita, Latvijā nekas tāds nav iespējams," – paziņoja krievu žurnāliste.

Ziņu lente
0