ISIS kaujinieku sievas pastāstīja par dzīvi pie teroristiem

© youtube.comВойска боевиков ИГИЛ
Войска боевиков ИГИЛ - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kaujiniekiem ir ne tikai laulātās draudzenes, bet ar seksa verdzenes, ko viņi pērk, maina vai dāvina viens otram.

RĪGA, 15. jūlijs — Sputnik. Nogalināto vai gūstā sagrābto ISIS kaujinieku sievas Sīrijas pilsētā Rakā pastāstīja RT par dzīvi teroristiskajā organizācijā: par jūgu, vardarbību un nespēju aizbēgt.

Daudzas teroristu sievas ir ārzemnieces. Kā pastāstīja žurnālistiem meitene Hadīdža no Tunisijas, viņa laulājās mērijā.

"Ja tavs vīrs ir nogalināts, tad tevi vienkārši precē cits ar radinieku piekrišanu un liecinieku klātbūtnē," — viņa paskaidroja.

Libāniete Nura al Huda ieradās Sīrijā kopā ar vīru, kurš viņu pārliecināja, ka "Islāma valsts" nemaz nav tik briesmīga. Tomēr izrādījās, ka viss ir citādi. "Ja es būtu zinājusi, kas ir ISIS, es nebūtu braukusi pie vīra," — teica sieviete.

Musulmaņu aieviešu arests aizdomās par līdzdalību teroraktā Londonā - Sputnik Latvija
Londonā terorakta lietā aizturētas musulmaņu sievietes

Pēc abu sieviešu teiktā, par jebkuru pārkāpumu viņus ieslēdza mazā telpā bez logiem. Bērniem bija kašķis un utis, bet neviens negrasījās vest viņus pie ārsta.

Hadīdža pastāstīja, ka kaujiniekiem ir ne tikai laulātās draudzenes, bet ar seksa verdzenes, ko viņi pērk, maina vai dāvina viens otram.

Nereti šīs sievietes saņem vairāk uzmanības nekā sievas, lai būtu iespēja tās pārdot dārgāk. Verdzeņu cenas svarstās no 10 līdz 30 tūkstošiem dolāru.

Nura al Huda pieminēja, ka dažām sievietēm izdevies aizbēgt, taču tad kaujinieki nogalināja sievietes, kas palīdzēja bēglēm.

"Mēs ar vīru pieļāvām milzīgu kļūdu, atbraucot uz šejieni. Un visiem iesaku neticēt tiem, kuri saka, ka ISIS — tas ir islāma valsts, kas dzīvo atbilstoši šariātam un pēc Korāna un pravieša kanoniem. Visiem, kuri protestē pret viņiem, viņi nogriež galvas," — teica Hadīdža.

Sievietes atzīst, ka dažas kaujinieku sievas ir pilnīgi apmierinātas ar savu stāvokli. Viņas tikai ir sašutušas par dārgām dāvanām, ko vīrs dāvina citām sievietēm.

Ziņu lente
0