Policija atrod Ivana Berladina līķi

© Foto : bezvests.lvPolicija atrod Ivana Berladina
Policija atrod Ivana Berladina - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tika apstiprināta policijas iepriekš izvirzītā versija, ka bērns braucis ar transportu viens un nomaldījies, ir norīkota ekspertīze, lietas izmeklēšana turpinās.

RĪGA, 12.jūlijs — Sputnik. Pēc 10 dienu meklējumiem Valsts policija, izmeklējot Grobiņas novada, Dubeņu mežu, otrdien, ap plkst. 19:00 atrod Ivana Berladina ķermeni bez dzīvības pazīmēm, vēsta iestādes preses dienests.

Tika apstiprināta policijas iepriekš izvirzītā versija, ka bērns braucis ar transportu viens un nomaldījies, ir norīkota ekspertīze, lietas izmeklēšana turpinās.

Kā attīstījās situācija

Iesniegumu par piecus gadus vecā Ivana Berladina pazušanu policija saņēma 2.jūlijā. dienu pirms tam zēns izgājis no savas mājas Pāvilostas ielā, Liepājā un vairs nebija atgriezies. Meklēšanas darbos piedalījās vairāk nekā četri tūkstoši brīvprātīgo, Valsts policijas darbinieki un zemessargi. Ivans tika izsludināts starptautiskā meklēšanā. Ceturtajā dienā brīvprātīgie beidza meklēšanas darbus.

Policija izskatīja divas versijas: ka zēns ir iekļuvis avārijā vai arī kļuvis par nozieguma upuri.

Pagājušajā piektdienā Jūras spēku mācību centrā bija atvērts vienots centrs, kur nonāca visa informācija par Ivanu tālākai apstrādei un izpētei. Kļuva zināms, ka zēns 1.jūlija rītā iekāpa maršruta autobusā un aizbrauca Karostas virzienā, un pēc 20 minūtēm zēns aizbrauca ar pilsētas maršruta mikroautobusu pilsētas centra virzienā līdz Kuršu laukumam.

Izkāpjot Kuršu laukumā, Ivans, visticamāk, sajaucis pieturas un tālāk aizbraucis Grobiņas virzienā. Pie šāda secinājuma palīdzēja nonākt neliels video fragments, kur kadrā uz sekundi parādās neliela zēna sandales daļa.

Aizvakar policija paziņoja, ka zēns izbraucis no pilsētas uz kaimiņos esošo Grobiņas novadu. Policisti izanalizēja ap 250 GB video ar kopēju ilgumu ap 200 stundu un noskaidroja, ka bērns izkāpa autobusa galapunktā, Dubeņos.    

Ziņu lente
0