Latvijas Banka atvērusi interneta veikalu numismātiem

© Latvijas BankaKolekcijas monētas
Kolekcijas monētas - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kolekcionāri tagad varēs iegādāties monētas bez iepriekšējas rezervēšanas, Latvijas Banka radījusi interneta veikalu monētu un citu interesējošo lietu pārdošanai.

RĪGA, 4.jūlijs — Sputnik. Numismāti taga varēs iegādāties kolekcijas monētas, kuras izlaiž Latvijas Banka, ar interneta veikala starpniecību, raksta rus.lsm.lv.

Latvijas Bankas izveidotais portāls e-monetas.lv ļaus numismātiem nopirkt viņus interesējošās kolekcijas monētas un citas lietas, nevis izmantot rezervēšanas sistēmu, kā agrāk.

Mājas lapā varēs apmaksāt pirkumu tiešsaistes režīmā.

​"Latvijas Banka turpinās portāla e-monētas.lv attīstību. Nākotnē plānots paplašināt pirkuma apmaksas iespējas, kā arī nodrošināt piegādes iespēju uz ārzemēm un juridisko klientu apkalpošanu, ​" atzīmēja Latvijas Banka.

Коллекционная серебряная монета достоинством 5 евро Сказочная монета II. Ежова шубка - Sputnik Latvija
Par 2016. gada monētu kļuva "Eža kažociņš"

Tiešsaistes veikala izveidošana neizbeigs monētu tirdzniecību bankas kasēs, pēc kolekcijas monētām vēl aizvien varēs vērsties Latvijas Bankas nodaļās Rīgā un Liepājā.

Sākot no 2004.gada Latvijas Banka ik gadu izsniedz godalgu par vislabāko gada kolekcijas monētu. Viņu vidū bija laimes monēta, ūdens monēta un bet bērnu monēta.

2016.gadā par vislabāko atzina ​monētu ​"Eža kažociņš​".    

Ziņu lente
0