Latvijas prezidents ticies ar Laimu Vaikuli

© Foto : пресс-фото/jurmalarandevu.lvХозяйка фестиваля Лайма Вайкуле и продюссер Элите Милграва с президентом Латвии Раймондом Вейонисом
Хозяйка фестиваля Лайма Вайкуле и продюссер Элите Милграва с президентом Латвии Раймондом Вейонисом - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Vējonis pieņēmis uzaicinājumu 20. jūlijā apmeklēt festivāla "Laima Rendez Vous Jūrmala" atklāšanas pasājumu un pārrunājis šā nozīmīgā kultūras pasākuma programmu.

RĪGA, 30. jūnijs — Sputnik. Latvijas prezidenta Raimonda Vējoņa tikšanās ar Laimu Vaikuli un Elitu Mīlgrāvi, festivāla "Laima Rendez Vous Jūrmala" saimnieci un producenti, pagāja neformālā gaisotnē, valsts vadītājam prezentēja programmu un uzaicināja uz mūzikas svētku atklāšanu.

© Foto : пресс-фото/jurmalarandevu.lvLatvijas prezidenta Raimonda Vējoņa tikšanās ar Laimu Vaikuli un Elitu Mīlgrāvi
Хозяйка фестиваля Лайма Вайкуле и продюссер Элите Милграва с президентом Латвии Раймондом Вейонисом  - Sputnik Latvija
Latvijas prezidenta Raimonda Vējoņa tikšanās ar Laimu Vaikuli un Elitu Mīlgrāvi

Prezidents pateicies festivāla organizatoriem, kas notiks šī gada 20.-23. jūlijā Jūrmalā Dzintaru koncertzālē, par to, ka viesiem tiks dāvāta iespēja baudīt operas dīvu Kristīnes Opolais un Hiblas Gerzmavas uzstāšanos. Vējonis augstu novērtēja arī festivāla noslēguma koncerta programmu, kurā uzstāsies leģendārie gruzīnu skatuves mākslinieki, kuru vidū būs Vahtangs Kikabidze un Nani Bregvadze.

Laima Vaikule uzskata festivālu par platformu, kas iepazīstina pasauli ar Latvijas dziedātājiem – katru vakaru Dzintaru skatuvē uzstāsies DAGAMBA, Intars Busulis, Jānis Stībelis, Aminata, Aija Andrejeva, Samanta Tīna un citi. Viņu priekšnesumus noskatīsies vairāk nekā simts miljoni skatītāju visā pasaulē.

Открытие выставки “Лайма Вайкуле. Наряды дивы” - Sputnik Latvija
Laima Vaikule demonstrējusi jaunos tērpus: gaidāmas intrigas un pārsteigumi

Šogad festivālā uzstāsies vairāk nekā 55 skatuves mākslinieki no dažādām valstīm, starp kuriem būs "Eirovīzijas" zvaigznes – 2015. gada uzvarētājs Monss Selmerlēvs no Zviedrijas, Sunstroke Project no Moldovas, kas šogad ieņēma trešo vietu konkursā, kā arī baltkrievu NaviBand, igauņu dziedātājs Ots Leplands un citi.

Latvijas prezidentam pastāstīja, ka pirms festivāla notiek Laimas Vaikules tērpu izstāde. Izstāde izveidota tirdzniecības centrā Spice sagatavota sadarbībā ar Latvijas dizaineriem Aleksandru Pavlovu, Inesi Ozolu, Natāliju Jansoni un citiem.

Nesen Sputnik ziņoja, ka festivāls "Laima Rendez Vous Jūrmala" turpina papildināties ar slaveno izpildītāju vārdiem. Tā pēdējās "iegādes" – " Mumiy Troll" grupas līderis Iļja Lagutenko, Aleksandrs Reva Grigorijs Ļepss. Iepriekš populāro "dziesmu gvardes kaujinieku" sastāvā no Krievijas tika nosaukti: Leonīds Agutins, Vladimirs Presņakovs, Valērijs Ļeontjevs, Valērijs Sjutkins un Lolita.

Ziņu lente
0