Vladislavs Tretjaks Jūrmalai neko nav parādā

© Sputnik / Валерий Мельников / Pāriet pie mediju bankasKrievu hokejists un Krievijas Valsts Domes deputāts Vladislavs Tretjaks
Krievu hokejists un Krievijas Valsts Domes deputāts Vladislavs Tretjaks - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievu hokejists un Krievijas Valsts Domes deputāts Vladislavs Tretjaks sen apmaksājis visus Jūrmalas Domes rēķinus, savukārt komponists un dziedātājs Arkādijs Ukupņiks uzzināja par savu parādu no medijiem.

RĪGA, 2.jūnijs — Sputnik. Nekustamā īpašuma nodokļa parādnieku sarakstā Jūrmalā Vladislavs Tretjaks netiek minēts, paziņoja viņa palīgi.

Jūrmala - Sputnik Latvija
Krievijas slavenībām ir sakrājušies parādi Latvijā

Jūrmalas Domes mājas lapā tika publicēts saraksts, kurā norādīti vietējā nekustamā īpašuma īpašnieku vārdi un uzvārdi, kā arī dzimšanas gads, kuriem ir parāds par īpašuma nodokļa apmaksu. Brīdinājumu par parādu saņēma arī Vladislavs Tretjaks, kura dzimšanas datums sakrīt ar krievu hokejista dzimšanas gadu.

"Parādnieku sarakstā Vladislavs Tretjaks netiek minēts, " deputāta aparātā atbildēja uz RIA Novosti lūgumu apstiprināt Jūrmalas Domes mājas lapā publicēto informāciju.

"Visi rēķini ir apmaksāti. Kāds vienkārši izmanto pazīstama cilvēka vārdu. Kāds būvē savu SA kampaņu, kura ir vērsta pret Krievijas pilsoņiem. Apvainojumi ir nepamatoti, " paskaidroja parlamentārieša palīdze.

Vladislavs Tretjaks ir vienīgais no Krievijas Valsts Domes deputātiem, kurš norādīja savā ienākumu deklarācijā par 2016.gadu, ka viņam pieder divi dzīvokļi Latvijā.

Ukupņiks samaksājis

Komponists un dziedātājs Arkādijs Ukupņiks nezināja par savas mājas nodokļa parādu Jūrmalā, taču, uzzinot par aprēķinātajiem 280 eiro, šo summu samaksāja un pateicās Latvijas varas iestādēm par viņa popularizēšanu.

Pikets pie domes - Sputnik Latvija
Pikets pie domes: solīja pret nodokļiem, bet iztaisīja pret Ušakovu
"Mēs bijām ļoti pārsteigti, pazvanījām nama pārvaldniekam: patiešām, mums bija parāds, kuru mēs jau esam apmaksājuši. Varu pateikt, ka tie bija 280 eiro, nezinu, cik parādā ir citas zvaigznes, taču sacelt traci tādas summas dēļ… Paldies Latvijas varas iestādēm par kārtējo kapeiku manā popularitātes krājkasē, " teica Ukupņiks.

Arkādija Ukupņika producentu centrs ir viens no ikgadējā Starptautiskā džeza festivāla World Jazz Festival organizatoriem Rīgā.

"Esmu dziļi pārliecināts, ka Rīga, jūras krasts, Jūrmala — tās ir tādas, populārs vārds, location, kuras ir pasaules mēroga pasākumu vērtas, " pastāstīja viņš Sputnik intervijā pērn.

Ziņu lente
0